1070 do PS ? Oszalales? Nawet w Adobe Premiere 1070 w porownaniu do starszych kart nie daje przyslowiowego kopa a co dopiero przy onrobce zdjec. No i zasilacz 900W to juz ekstrawagancja.
Teraz dopiero doczytalem, ze w drugim kompie siedzi 1080Ti...
1070 do PS ? Oszalales? Nawet w Adobe Premiere 1070 w porownaniu do starszych kart nie daje przyslowiowego kopa a co dopiero przy onrobce zdjec. No i zasilacz 900W to juz ekstrawagancja.
Teraz dopiero doczytalem, ze w drugim kompie siedzi 1080Ti...
Ostatnio edytowane przez Przemek_PC ; 18-02-2018 o 22:16
Tak mi kazali , tak kupowałem,
Co do karty to chyba się mylisz, choć ja się na tym nie znam.Ja pracuje w studio na Eizo i może dlatego tak mi skonfigurowali ostatni komp.Dlatego do domu brałem już o wiele tańszy.Zobaczę tylko jak to będzie w domu śmigało i jeśli będziesz chciał to okiem laika mogę to jakoś opisać.
--- Kolejny post ---
Niestety polemiki z mej strony nie będzie bo jestem laikiemAle ten droższy chodzi i nic się nie dzieje
![]()
Ostatnio edytowane przez kmeg ; 19-02-2018 o 08:22
Jestes wspanialym klientem dla sklepow komputerowych![]()
ŁOO KURDE geforce 1070 to chyba będziesz w wiedźmina na ultra pykałz tym zasilaczem to pojechali ostro..chyba myśleli że podepniesz jeszcze jedną karte 1070
kurde no szkoda takiej karty do obróbki
R + C 50 1.8 STM + C 17-40 + C 70-200 f/4 + CDN.
https://www.facebook.com/dawidzawilafotografia
Wbudowana grafika w i7 (mam taki) jest wystarczająca dla dwóch monitorów + TV 4K. Kartę rozpatrywać można tylko do gierek. Na pewno trzeba zadbać o odpowiednią płytę główną, usb typu C już nie powinno podlegać dyskusji, wejścia do szybkich dysków itp. lepiej samemu nad tym się pochylić bo wepchną Ci stary złom po wysokich cenach i beznadziejną konfigurację bez szans na rozbudowę.
Bardzo dobrze, ze wspomniales swoja konfiguracje. Byc moze kolega nie popelni bledu, kupujac droga karte grafiki ktora bedzie szybsza od wbudowanej o 0,2sek na 2 sekundowej operacji graficznej choc to przeciez 10% szybciej.