Nie prosiłem o uświadamianie, wydając na puszkę 10 tyś byłem tego świadomy, tak jak i tego, że chce użyć ML, tak brakuje mu tego co daje ML, gdyby było inaczej tego bym nie robił. Korzystałem z ML w nie jednym Canonie, i było ok.
Nie prosiłem o uświadamianie, wydając na puszkę 10 tyś byłem tego świadomy, tak jak i tego, że chce użyć ML, tak brakuje mu tego co daje ML, gdyby było inaczej tego bym nie robił. Korzystałem z ML w nie jednym Canonie, i było ok.
Pobierając z wiadomego źródła jest ok. Ale myślałem że ten aparat posiada już dużo możliwości, dlatego zastanowiło mnie co jeszcze może być potrzebne. Czysta ciekawość, nic więcej. Poza tym cena sprzętu nic nie wnosi. Jedni kupią jego za 7k a inni za 10k. Wszystko zależy od przebiegu, oczekiwań, poprawności itd.
Ostatnio edytowane przez bastianpl ; 18-02-2018 o 03:15
Oczywiście cena nie ma nic do tego, ale bardziej chodziło o to , że jestem świadomy tego co chcę i świadomy ew ryzyka.
Natomiast ML, daje więcej możliwości jeśli chodzi o filmowanie, choćby, inne rozdzielczości zbliżone do 4K, filmowanie w RAW, czy funkcje jak zebra czy histogram itp itd.
Czyli standardowo. Ok, dziękuje za doinformowanie mnieA tak przy okazji, nie szkoda tej puszki na filmowanie? Czy zużycie w wideo w lustrzankach to mit? Chyba że 4k i RAW to jest to
To Ci powiem że nieźle! W czym obrabiasz?
Ostatnio edytowane przez bastianpl ; 18-02-2018 o 03:33
Czy szkoda , auta też szkoda a jeżdżę, to zarabia na siebie.Robiąc zdjęcia też sprzęt się zużywa.
Zależy co obrabiam, zdjęcia w PS, video w Pro, Vegas, Resolve.