na mm obserwuję baardzooo dużo profili![]()
1
2
3
4
na mm obserwuję baardzooo dużo profili![]()
Te tragiczne też???![]()
No to masakra, nie ujawniam się
Ale spoko, ja też czasem dodaję wybryki natury do obserwowanych
![]()
tragiczne nie i wybryki też nieZwykle jeśli mi się podoba twórczość
![]()
Wygląda na to, że jednak mam szansę![]()
Tapatalk chyba nie obsluguje ankiet ale logujac sie przez tel przez przegladarke tez mi sie nie wyswietla... mozna oddac glos przez pw?
Sent from my phone using Tapatalk
Ja chcialbym wlasnie tylko 1 raz oddac glos tylko ze nie mam jak tego zrobic korzystajac z ankiety bo nie dziala stad pomysl z pw.
Gdbym mogl to bym tak zrobil. Ostatecznie udalo mi sie uruchomic wersje niemobilna forum na tel. Niemniej jednak jakos nie zgrywa mi sie to z elastyczniejszym podejsciem o ktorym pisal Jacek.
Tapatalk ogranicza funkcjonalność. Ale forum nie ma na to wpływu, tapatalk to zewnętrzna aplikacja. Np. przez tapatalka nie wrzucisz zdjęć na forumowy hosting. Nie widać belek itd. Jeśli się chce korzystać ze wszystkiego to trzeba zrezygnować z "pośredników" takich jak tapatalk.
Wersja mobilna forum tez nieco ogranicza. Przecież to nie jest tak, że my chcemy ograniczenia, tylko to kwestia skryptu vBulletin w różnych jego odmianach.
W planach jest przejście na vB 5.xx
Ja używam na smartfonie wersji pełnej, wiadomo, muszę widzieć wszystko. Uważam, że dla "normaego" użytkownika to tez ma zalety. Np. widzi belki, może powiększać tekst jak ma słabe oczy itd.
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...