Nie fantazjować po próżnicy, tylko swoje fantazje pstryknąć przez obiektyw![]()
Nie fantazjować po próżnicy, tylko swoje fantazje pstryknąć przez obiektyw![]()
jeszcze tylko 4h żeby wysłać swoją pracę![]()
Owieczka nie jest niczemu winna. To ja będę się tłumaczył. Po kolei:
Chciałem uruchomić konkursy jednoczące fora, oraz konkursy na forum canon-board. Bo na nikoniarzach i olympusclubie konkursy są. Były tu RAWki, będą znowu, na canon-board prowadziłem je ja, na olku andtor2, na nikonie siemalysy. Trzeba to koordynować itd. itd. Lepiej jednak jak jest jeden prowadzący. Jeśli jeden (jedna) to kto? Ciężko znaleźć kogoś, kto jest rozpoznawalny i kochany na 3 forach i by to poprowadził. Jeśli jest ktoś taki na forum X, to na dwóch pozostałych to będzie "spadochroniarz", osoba obca. Offca prowadzi zabawę na nikoniarzach, jest więc taką naturalną kandydatką do prowadzenia zabawy. Na Olku i tu nie ma prowadzącego taki konkurs. Nikogo ona pracy nie pozbawiła
Sumienie mam tym bardziej czyste, że pytałem moderacje tu i na olku, kogo chcą dac do prowadzenia zabawy. Nie było kandydatur, woleli Offcę z zewnątrz.
Jeśli ktoś chce prowadzić jakiś konkurs (i moderacja nie stwierdzi, że to ktoś "problematyczny") to proszę się zgłosić (może być do mnie na PW) to się dla niego znajdzie praca. Może tu wystartować kolejny konkurs - na przykład fotografia miesiąca. Lub inny.
Koleżanka ciągnie konkurs na nikoniarzach. Jeśli ludziska na pozostałych dwóch forach będą dla niej niedobrzy to całkiem możliwe, że przestanie jej się chcieć.
Czyli to czy ona tu będzie zależy chyba w równym stopniu od Was jak i od niej.
Mam więc prośbę by dać jej czas, obdarzyć kredytem zaufania. Nic to tu nikogo nie kosztuje. Jeśli ktoś ma awersję to po prostu może ignorować dział z tym konkursem. Zalecam coś takiego bardziej niż kopanie się z offcą. Bo ona ma rogi![]()
![]()
Dlaczego?
Moderacja ma być zdecydowanie bardziej tolerancyjna niż to było X lat temu. Przyzwyczajenie robi swoje i piszecie pewnie nadal jakby było tu sporo zakazów. Tak już nie jest.
Tzn offca ma batale nie może karać karteczkowo
Na nikoniarzach wszyscy chcą by ich batożyłaTzn bodła
![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 05-02-2018 o 00:36
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
@Jacek_Z widziales owce z rogami????
Kurcze, pomyliłem z baranem???
A co mają owce?
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
problem w tym, że tutaj zdjęcia robi zaledwie kilka osób, reszta testuje sprzęt, albo "wyciąga z cieni"
jestem zodiakalnym baranemale owce rogów nie mają
ahhaha
--- Kolejny post ---
zapraszam: http://www.canon-board.info/zadania-...owanie-107335/
To ja proponuję, aby konkurs numer 2 był nieco łatwiejszy, taki bardziej pospolity i bardzo konkretny (w sensie nie abstrakcyjny). Na zachętę.