Zadania tematyczne No. 01 - "Moja pasja"
Zwiń
X
-
-
-
Odp: Zadania tematyczne No. 01 - "Moja pasja"
Lepiej by działało co innego...
Tak patrzę na Twój podpis ...
Może napisz, że na maila z pracą zwrotnie wysyłasz te swoje nagie offcze zdjęcia. Zobaczysz ile maili dostaniesz

I wyślij im ogoloną owcę
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)Komentarz
-
nie znałam Cię od tej strony
hahahahaha
Komentarz
-
-
-
Miałem szczere chęci, ale pogubiłem się w pasjach
Poczekam na popRAWkę, to łatwiejsze niż robienie zdjęć
Komentarz
-
-
Pasje mi się pozmieniały, w szufladzie są nieaktualne
Komentarz
-
-
Do uprawiania mojej pasji trzeba dwojga, nie da się tego pstryknąć tak na szybko
Mam inny pomysł. Wykorzystaj tę okazję do zaprezentowania siebie/swoich pasji. W następnych konkursach będzie już łatwiej. Dziewczyna, która nagle spadła z księżyca, nic o sobie nie napisała, a tylko wymaga i straszy, nie musi u każdego budzić sympatii i chęci do współpracy
Komentarz
-
-
Obojetnie skąd spadła, ważne że chce coś zrobićDo uprawiania mojej pasji trzeba dwojga, nie da się tego pstryknąć tak na szybko
Mam inny pomysł. Wykorzystaj tę okazję do zaprezentowania siebie/swoich pasji. W następnych konkursach będzie już łatwiej. Dziewczyna, która nagle spadła z księżyca, nic o sobie nie napisała, a tylko wymaga i straszy, nie musi u każdego budzić sympatii i chęci do współpracy 
Komentarz
-
Ok, to może inaczej. Wyobraź sobie, że na forum Nikona wpada jakiś kosmita z innego forum i w pierwszym poście zarządza konkurs. Co byś zrobiła? Stawiam w ciemno, że zaplułabyś monitor ze śmiechu
--- Kolejny post ---
Pełna zgoda, niech robi, początki zawsze są trudne. Nie wolno się zniechęcać i narzekać
Komentarz
-
Komentarz