Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Canon EOS 650,750,850 albo 10 - czy warto kupić tanie korpusy?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS 650,750,850 albo 10 - czy warto kupić tanie korpusy?

mam eosy 10 i 10QD zdjęcia robią - proste konstrukcje i taki plastikowy feel - miałem dwie minolty z serii 7 z podobnych lat bardziej mi się podobały i znacznie lepiej wyglądały

mam eosa 3 i lubię nim fotografować - bardzo przyjemny korpus - chociaż ten canonowy plastikowy feel czuć nawet w tym korpusie ale nie tak bardzo jak w tańszych opcjach i bardzo sobie chwalę eye control dla mnie w połączeniu z 45 punktowym autofocusem to rewelacja - ogólnie lubię ten korpus i jaki przyjemny dźwięk migawki od razu słychać że się zdjęcie robi

650,750,850 ja jestem na nie, eos 10 robi na filmach ir i ich nie zaświetla z inych opcji nie zaświetlających filmów ir to chyba tylko 1V zostaje więc jak ktoś ma taką potrzebę to wybór jest trochę ograniczony

z tańszych korpusów to celowałbym w coś bardziej współczesnego z okolic 30/33 - mnie w takich korpusach nadal odrzuca 90% kadru w wizjerze można spytać jak żyć? z czymś takim, autofocus mniej bo zwykle sobie radzę z "jednopunktowym autofocujem" ale to też nie są jakies zawansowane konstrukcje.
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 30-01-2018 o 23:26
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów