Pokaż wyniki od 1 do 10 z 219

Wątek: Canon 5d mk1 w 2018

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Canon 5d mk1 w 2018

Cytat Zamieszczone przez radiki Zobacz posta
    d daje więcej możliwości, bardziej czuły AF w ciemnych warunkach, bajka na wysokich ISO
    bajka na wysokich ISO, to masz bardzo niskie wymagania, weź do ręki Sony w tych samych pieniądzach to zoabaczysz co to zanczy bajka w wysokich ISO. Canon wypada bardzo słabo jeśli chodzi o ISO w stosunku do full frame innych firm

Ale od tego czasu pojawiły się bezlustra Sony, i lustrzanki Canona automatycznie przestały robić dobre zdjęcia
    dokładnie, wszystki body Canona(wykluczając R5), mają o wiele gorszy zakres tonaly od Sony

--- Kolejny post ---

Co ty wypisujesz, dwa razy więcej ostrych zdjęć z 6d? W 5d AF znakomicie daje na środkowym radę, nie wiem co focisz, jak masz dwa razy więcej nieostrych niż z 6d. Może wszystkie zdjęcia robione w zupełnej ciemnicy,
    Dokładnie tak w pełnej ciemnicy w 5D jest katastrofa, po to kupuję pełną klatke żeby robić w ciężkich warunkach.

--- Kolejny post ---

Nie musisz mieć nie wiadomo jakiego DR aby wykonać zdjęcia w kościele. Kiedyś ten aparat był wykorzystywany przez większość fotografów ślubnych. I uwierz mi że od tego czasu kościoły ciemniejsze się nie zrobiły.
    Zależy co oczekujesz od zdjęć, w innym temacie jeden admin pisał, że jest zadowolony z obiektywu co ma MTF poniżej 30 przy przysłonie 2.2 i nawet wrzucił zdjęcia z niego, gdzie ja bym się nawet wstydził oddać takie zdjęcia klientowi.
    Ostatnio edytowane przez canon5dClassic ; 17-10-2020 o 18:10

Uprawnienia umieszczania postów