Pokaż wyniki od 1 do 10 z 219

Wątek: Canon 5d mk1 w 2018

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Canon 5d mk1 w 2018

Wiem, że nie ma już w sparcia, ele w razie czego obstawiałbym chyba i tak jakiś serwis niezależny. Wiem, że w 5d mark I, brakowało by mi autoiso i może czasem czułości 6400. I mam jeszcze pytanie czy tak stary aparat obsłuży kartę SanDuisk CF 16MB Extreme (czarna)?

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon 5d mk1 w 2018

Cytat Zamieszczone przez elduce Zobacz posta
    Wiem, że nie ma już w sparcia, ele w razie czego obstawiałbym chyba i tak jakiś serwis niezależny. Wiem, że w 5d mark I, brakowało by mi autoiso i może czasem czułości 6400. I mam jeszcze pytanie czy tak stary aparat obsłuży kartę SanDuisk CF 16MB Extreme (czarna)?
    z tego co wiem w zależności o wersji firmware obsługuje nawet 128GB (albo coś podobnie wielkiego jeśli źle zapamietałem) 16GB (bo te MB to chyba pomyłka) nie powinno być problemem z najnowszym firmware

używam 5D I - kupiłem rok temu na forum - używam do dziwnych fotek bo mam jeszcze 6D classic do tych bardziej normalnych

co do megapiksel to powiem tak 12 pix w fullfrajmie to mało jak piszą internety ale 16 mpix w wiadomym cropie APSC to pro rozdzielczość
    podsumowując o megapiksele bym się nie martwił

kupić z podklejonym lustrem! akcja serwisowa i w miarę nie zajechany - i używać
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów