Na zlecenia biorę 6D. Na spacery tylko 5D. Wyjątkowy aparat. Canon niestety nie wyprodukował od tego czasu body z tak pięknym obrazowaniem jak 5D. Jeżeli macie to trzymajcie aż się rozleci.
Na zlecenia biorę 6D. Na spacery tylko 5D. Wyjątkowy aparat. Canon niestety nie wyprodukował od tego czasu body z tak pięknym obrazowaniem jak 5D. Jeżeli macie to trzymajcie aż się rozleci.
aptur, pełna zgoda!
Jak będziesz miał możliwość spróbowania 1Ds mk III, to polecam.
Do jakiego przebiegu warto kupić 5d ? Co z ofertami gdzie piszą o wymianie migawki, czy warto ? Wiem że im mniejszy przebieg tym lepiej, ale do ilu ma to jeszcze sens.
W planach 5D Mk VII, 35 1,4L Mk IV, 85 1,2L Mk V, 135 2L Mk IV.
Często nie wiadomo jaki przebieg ,bo tylko w serwisie można sprawdzic.Lustra przestali już wymieniać za darmo ,ale faktycznie dużo osób skorzystało z tego. Ja kupiłem po wymianie lustra przebiegu nie znam. Trudno jest w dobrym stanie w razie czego wymiana migawki chyba 550zl.
Ja mam 5D z przebiegiem całkowitym poniżej 20k. Miałem sprzedać, ale szkoda oddać za grosze i tak sobie pstrykam od święta.
5D 50/1.8 STM + 100/2.8 L IS USM
A 5d mk2 jeszcze ujdzie za 'magiczny'?
Mój jest magiczny, myślałem, że ma u mnie dożywocie, ale nie chce się psuć, a zaczyna mnie kusić Eye AF![]()