Pomyliłeś hobby, fotografię z łowiectwem. Jeśli przestaniesz myśleć jak myśliwy, a zaczniesz jak fotograf, to skończą się twoje problemy. To nie jest niewiedza, to tylko nie to hobby.![]()
Pomyliłeś hobby, fotografię z łowiectwem. Jeśli przestaniesz myśleć jak myśliwy, a zaczniesz jak fotograf, to skończą się twoje problemy. To nie jest niewiedza, to tylko nie to hobby.![]()
W kontekście szczególnym ta opinia ma na celu tylko bicie piany. To takie przytyki z braku konkretnych argumentów ;-) Ja nie mam problemów co sugeruje @Sluka i nie proszę go o pomoc w ich rozwiązaniu. To on ma problem bo wszedł jak mi się wydaje na obcy sobie grunt ale brnie dalej... a im dalej w las tym ciemniej ;-)
A co to jest fotografia przyrodnicza przez duże F? Czy to jest na pewno wątek na ten temat? Jak czytam pierwszy post to odnoszę niedoparte wrażenie, że chodzi o zrobienie jakotakich, fajnych, możliwych do pokazania zdjęć przyrodniczych a nie rarytasów w skali światowej prze duże F. Takie zdjecia za chwilę pokaże @Sluka - zdjecia kadrowane z 6d2 wykonane przez operatora myślącego jak fotograf i nie mylący tego hobby z łowiectwem. Ja się nie znam aż tak bardzo ale cierpliwie czekam i chętnie koledze będę bił brawo jeśli udowodni, że to będzie lepiej niż z 80d lub innego apsc ;-)
@jotes25 ja mam nadzieję, że Ty jako prawdziwy fotołowca czujesz żartobliwość tej dyskusji/sytuacji ;-)
Ostatnio edytowane przez miszak ; 01-03-2018 o 14:52
KAWAŁEK MOJEGO ŚWIATA - http://bodak.manifo.com