Eeeeetam. Jak to nie ma zysku na wadze i rozmiarach jeśli chodzi o apsc? ;-)
Zamieniłem 7d+24-105/4 na A6000+18-105/4. Mówię o podstawowym zestawie. To jest przepaść. Jeśli ktoś chce używać kita to jest C18-55 vs S16-50. To jest przepaść. C10-22 vs S10-18. Też. 18-135 bardzo duża różnica. Itp. Itd.
Ciekawa zamiana. Zamieniles body do sportu, przyrody, spottingu, które jest przygotowane pod duże tele na mydelniczkę? To tak jakby kupić sobie 1dx to robienia selfie a potem zamienić je na komórkę i odkryć, że jest lepiej.
No do tego stopnia, że sam się zastanawiam czy sobie jakiegoś takiego dogorywającego korpusu nie kupić zanim zabraknie ...
Zamieszczone przez kmeg
Ciekawa zamiana. Zamieniles body do sportu, przyrody, spottingu, które jest przygotowane pod duże tele na mydelniczkę? To tak jakby kupić sobie 1dx to robienia selfie a potem zamienić je na komórkę i odkryć, że jest lepiej.
Lepiej bym tego nie ujął ...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss." Kapitan Wagner