Mój LR 5.7.1 nie rozpoznaje poprawnie tego pliku - nie pobawię się.
Mój LR 5.7.1 nie rozpoznaje poprawnie tego pliku - nie pobawię się.
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Pobierz Adobe DNG converter, to jest darmowe narzędzie.
jest propozycja by oprócz oryginalnych plików załączyć DNG i chyba tak zrobimy przy następnym pliku.
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)
Jest już 20 przeróbek zdjęcia.
W pierwszym poście pojawił się do pobrania plik DNG. To dla tych co nie mogą otworzyć pliku z Olympusa. @Eberloth
Będzie nagroda dla zwycięzcy - nasz forumowy kalendarz 2018.
Zapisano to też w regulaminie.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 07-12-2017 o 21:01
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)
Mamy 34 prace. Z tego forum 9 szt, z N - 14 szt, z OC - 11.
Została doba i 2 godziny - spieszcie się![]()
Głosujmy!
Jest 41 zdjęć ..
http://www.canon-board.info/konkursy...z-olka-107043/
Mnie się podoba obrobka do cz/b
Prace nie ponumerowane...
M50; 1.4/32mm
Numer zdjęcia jest NAD każdym zdjęciem. Centralnie.
Najlepiej pobrać paczkę zdjęć, numeracja się zgadza.