A cóż to za jaki?? tzn nie ten łysyZamieszczone przez czeczot
![]()
![]()
![]()
A cóż to za jaki?? tzn nie ten łysyZamieszczone przez czeczot
![]()
![]()
![]()
Jeżeli już jesteśmy przy czarnych psach, prosze o radę - jak uniknąć takiego efektu - tzn. pies czarny jak noc (w większości), ostre słońce i przepalenie.... Za diabła nie moge wykombinować jakim cudem na czarnym "tle" można uzyskać taki "piekny efekt" - z góry dzieki za pomoc![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Pies fajna rzecz. Moja dziewczyna ma królika. Charakterne i złośliwe bydle, ale mam nadzieję, że pasztet będzie dobry:-)
Jaki słodki brzdąc...
Ja niedawno "pochowałem" czarnobrązową bullterierkę.. Narazie nic sie nie szykuje nowego do domu..
Hehe...wiem, ale mógłby tyle nie żreć, bo kiedyś pójdę z torbami ;-)Zamieszczone przez FOTOGRAF
Jakbym sobie kupił pinczerka miniaturkę, to za oszczędności na żarciu bym teraz miał 1DsMkII i wagon stałek ;-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Ten czarny to Rottweiler. Ten łysy nie wiem, nie miał rodowoduZamieszczone przez Zielony
![]()
Ostatnio edytowane przez czeczot ; 09-05-2006 o 17:39
Rodowody łysych są najczęściej do wglądu w lokalnych komendach policji ;-) ;-)Zamieszczone przez czeczot
Bardzo szczegółowe - z całym przebiegiem kariery ;-)
Żartowałem oczywiście :-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Ja mam mały rodowód na policji.. Dzięki mnie 3 łajzy siedzą w pierdlu.. Oni nie byli łysi.Zamieszczone przez bundy
Ja byłem łysy przez tydzień ostatnich wakacji(avatar)