No to byłoby nas trzech :-PZamieszczone przez Zaibatsu
Nie ma powodu aby sztywno się tego czasu trzymać ale wypadałoby troche być przed świtem. Kontakt do mnie jak wyżej.
No to byłoby nas trzech :-PZamieszczone przez Zaibatsu
Nie ma powodu aby sztywno się tego czasu trzymać ale wypadałoby troche być przed świtem. Kontakt do mnie jak wyżej.
a reszta co to za śpiochy?
Jak o trzeciej nad ranem będzie lało to rezygnujemy z pleneru ale lepiej upewnić sie sms-em![]()
Chyba też sie zaspałoZamieszczone przez Zaibatsu
![]()
W zasadzie to nie masz czego żałować, chyba że lubisz krajobrazy po "bitwie", a i ciężko było przebić się przez blokady policyjne na ulicach.
Vitez miał rację aby uważać na kibiców. W życiu nie pomyslałbym że mogą tak sie zachować w miejscu które jest największą atrakcją turystyczą w Warszawie. Epicentrum było na Placu Zamkowym. Zresztą sami zobaczycie za jakiś czas i myslę że Mac się dołączy.
Tak to wyglądało - może słabo widać ale ciągle nad tym pracuję
Najciekawszych odczuć i tak nie widać, a mianowicie mnustwa szkła pod nogami i unoszącego się w powietrzu zapachu alkoholu![]()
Stratus spoko, spoko to reporterka i wyszło dobrze, byliśmy tam razem ale ujęcia są różne, każdy z nas miał nieco inne widzenie. Faktycznie zapomniałem o unoszących się oparach alkoholu, dzięki za przypomnienie.
Mam nadzieję, że następny plener będzie spokojniejszy i sympatyczniejszy.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Zdjęcia mówią same za siebie.
Dla każdego z tych DEBILI z szalikami - 100 lat w kamieniołomach. Conajmniej.
Tyle lat się to dzieję i nikt nie potrafi z tym zrobić porządku![]()
![]()
W antyradio mówili, że okolice AGRYKOLI też roznieśli.
Resocjalizacja nie ma żadnego sensu - o czym już dawno przekonali się Amerykanie a 'coponiektórzy' dalej się łudzą. Na koszt podatników.
Może Wam zapodać kilka zdjęć jak rozprawiają się z takimi gdzieś na Filipinach, w Somalii itd. Publiczne egzekuzje traktuje się jak u nas - niedzielne festyny.
Nie ma że boli...
Inaczej chyba tego nazwać nie można...
ROZPIER*OL NA KOSZT PODATNIKÓW >>>LINK DO ZDJĘĆ<<<
Dodatkowo rząd na to zwyczajnie pozwala![]()
![]()
Kwasu zamiast wody w armatkach by dał...
*D
Przepraszam, za sformułowanie, niestety nie mogę się powstrzymać, ale że też qrwa - takie barany mieszkają w stolicy, nigdzie na całym świecie nie demoluje się "własnego gniazda" - oczywiscie mam na mysli innych pseudopopierzeńców, poniewż odwoływanie się do miana kibica, jakoś mi niepodchodzi.
Zazdroszczę Wam po pierwsze sinej woli (3.30 rano), po drugie odwagi![]()
![]()
![]()
Bardzo dobra reporterka, zwłaszcza to zdjęcie witrynu - chyba jubilera:razz:
pozdrawiam
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
BTW oglądał ktoś zachód słońca na warszawą wczoraj ? ********y był po burzy....(niskie chmury + brak wysokich)