Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: Dzisiejszy Dziennnik - zatkało mnie!

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirhon
    Znalazłem zdjęcie...sami zobaczcie
    To zdjęcie widziałem kilka lat temu w Polityce w artykule pt. "Liga kibiców". Z tego co pamiętam wyglądało identycznie.

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ludziom trzeba dawać szanse, co nie!? :> A może się chłopak poprawił i zmądrzał (???). W polityce nie ma to tamto, cel uświęca środki. Co innego myśleć, co innego mówić, co innego robić. Całkiem przyjemne bagienko Nawet pan Cugowski wdepnął i popłynął...

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raff
    Ludziom trzeba dawać szanse, co nie!? :> A może się chłopak poprawił i zmądrzał (???). W polityce nie ma to tamto, cel uświęca środki. Co innego myśleć, co innego mówić, co innego robić. Całkiem przyjemne bagienko Nawet pan Cugowski wdepnął i popłynął...
    Tu nie chodzi o dawanie szans, tylko o to, że taki LPR po prostu nie ma fachowego zaplecza politycznego. Z drugiej strony spiskowa teoria może być taka, że wystawiają figurantów a i tak resortem kieruje ktoś inny (kierowania z tylnego siedzenia - to co mamy w tandemie: J.Kaczyński-K.Marcinkiewicz) i w razie wykładki lub kompromitacji po dupie dostaje w oczach opinii publicznej ten figurant, a ważna partyjna persona ma święty spokój, po czym desygnuje kolejnego figuranta :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Szkoda tylko, że partie nie mają zazwyczaj fachowego rzetelnego i uczciwego zaplecza do zarządzania państwem. Polityka dla polityki, rządzenie się i waaadza. Fuuu!

Moje hasło wyborcze JAK NAJMNIEJ PAŃSTWA W PAŃSTWIE!!!!

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja myślałem że nowa władza już niczym mnie nie zaskoczy

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Taka tandeta cały świat się z nas śmieje nawet Rosja aż przyklasnęła na ten stan rzeczy dla nich nasza destabilizacja to ich radość ... nie wspominam o krajach unijnych bo czy się to komu podoba czy nie to jesteśmy w UE i na stosunkach z Europą powinno nam zależeć

PS Tak do wolnych mediów o których wspomina znany epigon .... Radio Maryja nadaje z terytorium Rosji czy to nie budzi pewnych łatwych skojarzeń ?
    mam wrażenie że w Rosji nie robi się takich rzeczy ot tak ... I trudno nazwać RM wolnymi mediami bo pod płaszczykiem WIARY W JEZUSA przekazuje treści łamiące ewidentnie polskie prawo i bardziej jest sektą WYKORZYSTUJĄCĄ naiwność i prostotę swoich słuchaczy na co są ostatnio fakty (stocznia)... jeśli tego nie odróżniasz słuchaczu/widzu/czytelniku to ubolewam nad twoim stanem umysłu.

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raff
    ...........Polityka dla polityki, rządzenie się i waaadza. Fuuu!........
    To jest chyba największy problem polskiej polityki, brak jakichkolwiek poglądów, ideałów, można zmieniać partie, bratać się z gangsterami, a ciemny lud i tak tego nie widzi, nie rozumie i zagłosuje raz jeszcze.

Współpraca Kaczyńskich, Dorna i Borusewicza z Lepperem i jego bandą to kompletna kompromitacja środowiska opozycji Solidarnościowej. Woda na młyn komuchów, sb-ków itp..
    I demokracja nie ma tu nic do rzeczy, nie stoi w sprzeczności z przyzwoitością.

W tej sytuacji liczę właśnie na media, czwarta władza powinna być bezlitosna dla rządzących, punktować każdą wpadkę, najmniejsze złodziejstwo, czy brak kompetencji. Tak długo aż ludzie zrozumieją wagę głosu oddawanego w wyborach.

A RM i Ojciec Dyrektor, mają prawo bronić władzy i mówić co chcą, nikt nie ma obowiązku tego słuchać. Mogę się założyć, że gdy PiS zacznie dołować w sondażach Rydzyk postawi na nowego konia i odda mu swoje 10% głosów.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    PS Tak do wolnych mediów o których wspomina znany epigon .... Radio Maryja nadaje z terytorium Rosji czy to nie budzi pewnych łatwych skojarzeń ?
    Rzeczpospolita należy do Norwegów, Dziennik do Niemców, itp. RM ma przynajmniej czyste stosunki własnościowe. To że nadaje z Rosji świadczy, że już nawet w Rosji jest większa wolność słowa niż w nieistniejącej UE.

mam wrażenie że w Rosji nie robi się takich rzeczy ot tak ... I trudno nazwać RM wolnymi mediami bo pod płaszczykiem WIARY W JEZUSA przekazuje treści łamiące ewidentnie polskie prawo i bardziej jest sektą WYKORZYSTUJĄCĄ naiwność i prostotę swoich słuchaczy na co są ostatnio fakty (stocznia)... jeśli tego nie odróżniasz słuchaczu/widzu/czytelniku to ubolewam nad twoim stanem umysłu.
    Wolne są tylko te które pod płaszczykiem tolerancji stręczą polityczne potworki europejskie? Jeśli masz informację o jakimś złamaniu prawa przez RM i nie przekazujesz jej do prokuratury natychmiast, to również łamiesz prawo. Radzę szybko złożyć doniesienie, bo inaczej można mieć proces za pomówienie (taki, jaki miał m.in. Lepper).

PS. Jeśli czegoś ze sprawy stoczni nie rozumiesz, to pytaj, a nie powtarzaj plotki.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Ja się na tym nie znam, ale jak widzę zatroskaną twarz Hani G-W mówiącej o RM, to padam i zwijam się ze śmiechu.
    PS. Przyznam, że jeszcze tego radia nie słuchałem, ale wydaje się że zacznę. Natomiast czytałem słynny felieton Stanisława M. Wydaje się bardzo logiczny i spójny.
    Wini

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

A czego tu nie rozumieć RM stworzone za nielegalnie uzyskane pieniądze bez stosunków własnościowych działające w ramach w których się nie mieści działalność społeczna . Sprawę stoczni rozumiem chciano się nachapać ale spieprzono sprawę . A do sądu chociażby za antysemityzm.

Twoje nazewnictwo i rozumienie świata jest dziecinne i infantylne nieraz to pokazałeś...

Obywatelu IV RP prowadzonej przez bronionego przez ciebie Leppera i Giertycha o drobiu nie wspominam .... bądź nadal dumny.

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów