Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: Dzisiejszy Dziennnik - zatkało mnie!

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    A czego tu nie rozumieć RM stworzone za nielegalnie uzyskane pieniądze bez stosunków własnościowych działające w ramach w których się nie mieści działalność społeczna.
    Kto został okradziony? A stosunki własnościowe są jasne: należy do Zakonu, zakon podlega Watykanowi.
    Sprawę stoczni rozumiem chciano się nachapać ale spieprzono sprawę.
    Może napisz konkretnie, kto na czym chciał ile zarobić i na co to przeznaczyć?
    A do sądu chociażby za antysemityzm.
    A masz jakiś przykład? BTW. Ciekawe czy antypolonizm też w Polsce jest karalny a anty-kaszubizm?

Twoje nazewnictwo i rozumienie świata jest dziecinne i infantylne nieraz to pokazałeś...
    Argumenty personalne zwiększyły poziom dyskusji. Gratuluje.

Obywatelu IV RP prowadzonej przez bronionego przez ciebie Leppera i Giertycha o drobiu nie wspominam .... bądź nadal dumny.
    Dziwne spostrzerzenie, porównywanie kogoś z łajdakiem Millerem czy Kwachem to bronienie go?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Do zwolenników nowofalowej papki lewicowej: można różnie na świat patrzeć, ale przecież tolerancja i w ogóle

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Szanowni Państwo - wydaje mi się, że cała ta dyskusja (jak zresztą zazwyczaj w politycznych dysputach bywa) prowadzi do nikąd . W ciagu zaledwie kilku chwil przeszliśmy ze zdjęcia p. ministra do tematów bardzo luźno z nim powiązanych:-? , śledząc cały post zadawałem sobie tylko jedno pytanie: Jakim cudem osoby które teraz rządzą, zastały wybrane (skoro nikt na nich nie głosował - lub teraz wstydzi sie do tego przyznać) i komu to zawdzięczamy??? IHMO osobiste "porachunki i wzajemne uszczypliwości" możemy sobie chyba na tym formum darować - nie szkoda Wam nerwów Piekna pogoda jest słońce swieci - weźmy z łaski swojej sprzęt i chodźmy pofocić - zamiast bezsęsownie spierać się o to kto ma rację RM czy GW

Pozdrawiam i dużo cierpliwości zyczę.

PS
    IMO - Dołęga - Mostowicz załużył chyba na Nobla w kategorii "Poradnik politycznej kariery, czyli z zera do premiera"

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

popieram ide focić manife studentów pod MEN może GERTYCH WSZECHPOLAK pokaże się i dostanie jajkiem

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ale to jest jedyne forum na którym się udzielam. To gdzie mam się pospierać w kwestiach elementarno-fundamentalno-światopoglądowych

Przy okazji. Kiedyś z racji "profesji" chciałem się podłączyć pod pewne ślubne forum. I wspomniałem na dzień dobry coś o CB (akurat wtedy co padło CB i z nudów się tam zarejestrowałem). Zmieszali mnie z błotem, że dres jestem i w ogóle !? I że to źle wspominać na jakimś forum o innym forum. Ciekawe towarzycho Lubię CB! I nie chciałbym, żeby było zawężone jedynie do tematów foto.

PS Też coś może dziś pofocę

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

[QUOTE=Raff]Ale to jest jedyne forum na którym się udzielam. To gdzie mam się pospierać w kwestiach elementarno-fundamentalno-światopoglądowych

Ja, broń Boże, nie w kwestii ograniczania Twoich podstawowych praw, gwarantowanych zresztą wspomnianą już tu wcześniej Konstytucją RP - słusznie mnie "upomniałeś":-)

I nie chciałbym, żeby było zawężone jedynie do tematów foto.

Najogólniej chodziło mi powiedzmy o to, że nie wiele możemy poradzić - no może tylko tyle, że ktoś z nas, kiedyś, gdzieś, komuś z nich, zrobi takie zdjątko, że będą zmuszeni do dymisji - czego Wam/Nam życzę

Sir Zbyniu
    Guest

Domyślnie

To jeszcze nie koniec "fajnych" zdjęć - Dziennik się dopero promuje, a takich tematów na pewno mają całą teczkę

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raff
    chciałem się podłączyć pod pewne ślubne forum. I wspomniałem na dzień dobry coś o CB (akurat wtedy co padło CB i z nudów się tam zarejestrowałem). Zmieszali mnie z błotem, że dres jestem i w ogóle !?
    Wspomnij na p.r.f.cyfrowa, efekt bedzie taki sam ;-)

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raff
    .....Ale to jest jedyne forum na którym się udzielam. .....
    Ja podobnie, więc czasem muszę się Wam w ten wirtualny rękaw wypłakać.:smile:
    Pozdrawiam

PrzemoC

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Wspomnij na p.r.f.cyfrowa, efekt bedzie taki sam ;-)
    Buroki

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
    Ja podobnie, więc czasem muszę się Wam w ten wirtualny rękaw wypłakać.:smile:
    Jakiś wentyl bezpieczeństwa musi być

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów