Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Zmiana 5Dmk2 na ... no właśnie na co?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Zmiana 5Dmk2 na ... no właśnie na co?

Cytat Zamieszczone przez Mariusz_C Zobacz posta
    Koraf pisze, że dla niego 6d lepszy od 5dIII, im więcej czytam opinii tym mniej wiem.
    To, że 6d ma trochę lepszy sensor od 5d3 to wiadomo odkad oba są na rynku. Nie ma jakiejś przepaści ale mimo wszystko 6d lepsze.

Ja osobiście czekam aż moje 5d2 padnie wtedy pewnie 5d4 lub 6d2 lub bezlustro FuFu od Canona. Zmiana systemu mi się nie opłaca a jakieś miniaturki są bez sensu bo musiałbym gripy do nich kupować aby to sensownie trzymać. Nie potrzebuję dslr to używam komórki. Jadę na zdjęcia to biorę aparat, jadę na wakacje to biorę komórkę. Dzięki takim podziałom świat jest prosty i problemy znikają

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Zmiana 5Dmk2 na ... no właśnie na co?

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    ...
    Ja osobiście czekam aż moje 5d2 padnie wtedy pewnie 5d4 lub 6d2 lub bezlustro FuFu od Canona. Zmiana systemu mi się nie opłaca a jakieś miniaturki są bez sensu bo musiałbym gripy do nich kupować aby to sensownie trzymać. Nie potrzebuję dslr to używam komórki. Jadę na zdjęcia to biorę aparat, jadę na wakacje to biorę komórkę. ...
    Mam dokładnie tak samo Wszystko zależy od zastosowań. Ja lubię portrety. AF mi nie przeszkadza, gabaryty też (moja podstawowa konfiguracja, to 200/2,8 i 430 na sankach, mniejszy korpus zmieniłby tyle, że nie byłoby tego zestawu jak trzymać), a obrazek z dwójki ciągle daje radę.

Uprawnienia umieszczania postów