Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Zmiana 5Dmk2 na ... no właśnie na co?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar scanus
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Zmiana 5Dmk2 na ... no właśnie na co?

Cytat Zamieszczone przez splice Zobacz posta
    ...Może warto poczekać jak Canon pokaże bezlusterkowcow FF?
    No właśnie. Jestem w podobnej sytuacji a ponieważ nie muszę decydować pilnie, to chcę poczekać do przyszłego roku na pełnoklatkowego bezlusterkowca Canona i zobaczymy, czy to jakaś ciekawa opcja będzie. Mocowanie zostanie EF, więc wagi szkieł nie zmniejszysz, ale korpus będzie bardziej poręczny przy jakości i GO właściwej dla FF.
    K

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Zmiana 5Dmk2 na ... no właśnie na co?

Cytat Zamieszczone przez scanus Zobacz posta
    No właśnie. Jestem w podobnej sytuacji a ponieważ nie muszę decydować pilnie, to chcę poczekać do przyszłego roku na pełnoklatkowego bezlusterkowca Canona i zobaczymy, czy to jakaś ciekawa opcja będzie. Mocowanie zostanie EF, więc wagi szkieł nie zmniejszysz, ale korpus będzie bardziej poręczny przy jakości i GO właściwej dla FF.
    A ten bezlusterkowiec FF canona, to jakieś sprawdzone info, zapowiedź od canona, czy plotki, spekulacje?
    Poza tym widzę pewien problem z bezlusterkpwcami FF. Pierwsza sony a7 było rzeczywiście małe i lekkie, jednak każdy kolejny następca jest coraz większy i cięższy. Do tego większość szkieł jest w podobnej wadze i rozmiarze co szkła do lustrzanek. Czyli argument jakim była mały rozmiar i waga pomału znika.
    Ostatnio edytowane przez elduce ; 05-12-2017 o 12:59

Uprawnienia umieszczania postów