Bundy wysłał linka ze zdjeciem do mufona...
No i pierwszy i ostatni raz zgodziłem sie na wieloosobowa bitwe.Bo potem dochodzi do takich akcji jak teraz.
Jak bundy przesle Ci fotek, zakładaj prosze sonde.
Pozdro
Bundy wysłał linka ze zdjeciem do mufona...
No i pierwszy i ostatni raz zgodziłem sie na wieloosobowa bitwe.Bo potem dochodzi do takich akcji jak teraz.
Jak bundy przesle Ci fotek, zakładaj prosze sonde.
Pozdro
Ostatnio edytowane przez towersivy ; 20-05-2006 o 11:12
Ja też wysłałem linka do fotki do muflona!!Zamieszczone przez towersivy
czeczotn- zatem sorki! mogłes tylko napisac tutaj ze posłałes :wink: ,jesli mozesz to przeslij prosze ja do tomasza golinskiego
Mufonowi cos net nie działa bynajmniej tyle mozna wyczytac z sygnaturki.
Pozdrawiam
Łukasz
no no, jak cos to sie ankiete od nowa zalozy :-)
a fotki ciekawe, bardzie ciezko jest wybrac ta jedna najlepsza...
brakuje jeszcze tematu przy zdjeciach :-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Przecież jest tematZamieszczone przez FOTOGRAF
![]()
Tomasz Golinski - wtopy nie bedzie, mozna było napisac tutaj lub do mnie na PW iz mozna zaczynac bo wysłał fotke, nic nie dotarło wiec....
FOTOGRAF - temat był oczywiscie ustalony "DZIECKO"
Pozdrawiam.
no tak nie do konca, bo Zaibatsu powinien sledzic watek i podeslac rowniez tobie linka do zdjecia... tak jak pozostali...Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a co do zdjec to wybralem 2 gie za drugie zdjecie ;-) czyli v. 2.2
tak tak wiem, ale zawsze przy fotkach na poczatku bylo napisane temat - i tu cos tam... ale u was przy zdjeciach takiego czegos nie ma :-) wiem, wiem czepiam sie...Zamieszczone przez towersivy
EDIT: o ja slepy... sorry za nieporozumienie, poprostu nie zobaczylem tego tematusorki
Ostatnio edytowane przez FOTOGRAF ; 20-05-2006 o 21:45
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!