tu jest regulamin http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11Zamieszczone przez bundy
tu jest regulamin http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11Zamieszczone przez bundy
Zamieszczone przez bundy
Zgadza sie, do bitwy staja fotki wczesniej nie Publikowane!
Super!Zamieszczone przez bundy
Do bitwy staja fotki wczesniej nie Publikowane!
Edit: przepraszam za dubla....
No dobra, ale tam nic nie pisze na temat KTO publikuje foty. Ja mam sobie fotkę wrzucić na swój serw czy też podesłać do moda który się opiekuje bitwami?Zamieszczone przez Zaibatsu
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Czyli fotki zrobione wcześniej ale nigdzie nie pokazane mogą być?Zamieszczone przez towersivy
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
ok czyli bez żadnych archiwów fotka ma być zrobiona w ciągu tego tygodnia tylko trzeba poczekać na Modów czy nie stoi nic przeciwko bitwie 5 osób![]()
Spokojnie :-) Niech wyzywający się wypowie i ustali ostatecznie kwestie:Zamieszczone przez Zaibatsu
1) Termin nadsyłania
2) Temat (bo w końcu nie wiemy który z dwóch)
3) Czy mogę być foty zrobione wcześniej ale nigdzie nie publikowane
4) Czy zgadza się na taką multi-bitwę? (pomijąjąc zgodę modów)
ale jest napisane że Osoba która wyzywa tworzy wątek o nazwie [battle] swój_nick vs nick_osoby_wyzwanej i tam dosyłane są foty chybaw postaci linków
![]()
Co do multibitwy to jesli jest ona mozliwa to chciałbym aby zabrały w niej udział max 4 osoby. Ale jesli nie jest to mozlwie to jako pierwszy wyzwanie podjał bundy i je przyjał wiec wowczas prosiłbym moda o zmiane tematu na towersivy vs bundy
Co do regulaminu naszej bitwy:
1.Zdjecie moze pochodzic z archiwum ale tylko wtedy kiedy nie zostało nigdzie opublikowane.
2.Tematem zdjecia jest "Dziecko" w zdjeciu moze znajdowac sie inna osba lecz głowynym i wyraznym tematem ma byc własnie Dziecko
3.Termin ustalamy na 14 maja czyli Niedziele.
Ostatnio edytowane przez towersivy ; 06-05-2006 o 14:28