termin ok a "robimy" dzieciczy rodzinę
![]()
termin ok a "robimy" dzieciczy rodzinę
![]()
Jak można to ja w temacie dziecko też chętnie coś wrzucę. Tylko czy może być archiwum, oczywiście zdjęcie nigdzie wcześniej nie zamieszczone czy musi być aktualne? Bo jak musi być aktualne to nie wiem czy dam rade czasowo.
to byłaby już wojna a nie bitwa, ale moim zdaniem mogło by być ciekawieZamieszczone przez czeczot
, co do korzystania z arch. ja nie mam nic przeciwko
Zaibatsu - niech stanie na dziecku, ale powiedzmy ze znalezienie sie na zdjeciu człona rodziny jest dopuszczalne :wink:
czytałem regulamin i tam nie zauwarzyłem nic przeciwko wieloosobowej bitwy i korzystania z arch., wiec pytanie brzmi czy walczymy we czwórkę ?
Kwestia wystawiania archiwaliów jest nieco dyskusyjna i myślę, że trzeba by było to ustalić konkretnie przed bitwą :-)
No i cały czas nie wiemy czy taka bitewka na 3-4 fronty jest dopuszczalna przez naszych bossów :-)
Ale pomijając to, ja przyjmuję wyzwanie!
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
"Bosy" odezwijcie się![]()
Czy i ja moge powalczyć?
Robert Maj
http://www.robertmaj.pl
A tak w ogóle to ja jestem trochę niekumaty w kwestii tych bitew :-) Fotki się publikuje samemu i podsyła na forum linki czy też przesyła się pliki któremuś z bossów? Jaka rozdziałka ma być tych fotek?
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
No pięknie ! To będzie krwawa jatka jak za czasów Aleksandra Wielkiego :-) Trup padnie gęsto, mówię wam! ;-) ;-)Zamieszczone przez Robert31-R1