Ostatnio aparat troszke sie nudzi wiec aby sie zmobilizowac chetnie bym z kimś "powalczył"
Proponuje temat "Dziecko" lub "Rodzina"
Mam nadzieje ze formułujac w ten sposob tytuł posta nie zostane zbanowany :smile:
Pozdrawiam.
Ostatnio aparat troszke sie nudzi wiec aby sie zmobilizowac chetnie bym z kimś "powalczył"
Proponuje temat "Dziecko" lub "Rodzina"
Mam nadzieje ze formułujac w ten sposob tytuł posta nie zostane zbanowany :smile:
Pozdrawiam.
Hmmm...temat "Dziecko" mógłby w sumie podjąć :-) Daj mi czas do poniedziałku - to się zdecyduję, bo nie wiem czy będę miał wystarczająco dużo czasu na sfocenie tematu :-) (no chyba, że zrobię mały kancik i dam archiwalną fotkę ;-) ;-) ;-) )Zamieszczone przez towersivy
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Jeśli można to ja też mogę powalczyć ?![]()
To co? Zrobimy jakąś większą jatkę? ;-)Zamieszczone przez Zaibatsu
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
bundy - dla mnie zaden problem :smile: moge poczekac do poniedziałku :wink:
Patrzac na twoje WWW miałbym nad czym myslec i pracowac :smile:
Zaibatsu - jesli władza nie ma nic przeciwko takiej batalii to nie ma problemu :smile:
Na stronie mojego juniora w sumie nie ma zbyt dużo zdjęć - strasznie ją zaniedbałem :-)Zamieszczone przez towersivy
a co na to władza ?![]()
Spoko, jak napiszemy do Rzecznika Praw Dziecka, że będziemy focić maluchy, to może do jesieni otrzymamy pisemną zgodę :-) Pełny luz ;-)Zamieszczone przez Zaibatsu
to jaki jest termin nadsyłania fotek jesli ewentualnie "Władza" nie będzie mieć nic przeciwko ?
Proponowałbym do Soboty lub Niedzieli czyli odpowiednio 13-14 Maja... co wy na to??