Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Lampa systemowa plus plenerowa, radiowe, jakie wybrać, pomoc wyborze lepszej.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    WU

Domyślnie Lampa systemowa plus plenerowa, radiowe, jakie wybrać, pomoc wyborze lepszej.

W poprzednim moim poście dowiedziałem się na temat wyzwalania lamp systemowych i plenerowych jednocześnie i pomysł z canonem okazał się raczej nietrafiony.
    Teraz mam problem z wyborem firmy która produkuje wszystko kompatybilnie ze sobą, a poszukuję zestawu który składałby się z 2 lamp systemowych i 2 lamp plenerowych.
    TTL i HSS, wyzwalanie radiowe 2.4, możliwość wyzwalania lam za pomocą systemowej lub osobnego wyzwalacza, jakość, cena, moc plenerowej 500 i wyżej, systemowa by nie była jakościowo i użytkowo gorsza od Speedlite 580 II i sprawdzała się na eventach.
    Zastanawiam się nad Phottixem lub Quadralite, nie wiem które z nich lepiej wypadają, może ktoś ma jakieś porównanie, wiedzę i się nią podzieli.
    Ewentualnie ma jakąś inną propozycję która jest lepsza od wymienionych przeze mnie?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Domyślnie Odp: Lampa systemowa plus plenerowa, radiowe, jakie wybrać, pomoc wyborze lepszej.

Cytat Zamieszczone przez Barmanix Zobacz posta
    systemowa by nie była jakościowo i użytkowo gorsza od Speedlite 580 II i sprawdzała się na eventach
    Proszę bardzo: Profoto A1 + B1.
    Lepsze. Na pewno lepsze. Musi być lepsze, bo droższe

Dopiero zaczyna
    Miasto
    WU

Domyślnie Odp: Lampa systemowa plus plenerowa, radiowe, jakie wybrać, pomoc wyborze lepszej.

Tego speeda podałem jako przykład, bo na niej trochę robiłem.
    Cena jest też kryterium, jak już napisałem.
    Nie znam tych lamp quadralite czy phottix dlatego pytam o nie lub o alternatywę dla nich.

Godox

Bernard
    pozdrawiam
    Bernard Wybierała

Uprawnienia umieszczania postów