ten sklep też znalazłem w necie potem zadzwoniłem zapytałem za ile to za ile to.. podjechałem i kupiłem. To jesli w Krakowie to tymbardziej w Wa-wie, czyż nie??:smile:
ten sklep też znalazłem w necie potem zadzwoniłem zapytałem za ile to za ile to.. podjechałem i kupiłem. To jesli w Krakowie to tymbardziej w Wa-wie, czyż nie??:smile:
Tamron to od Cichego (odobiście polecam) i 30D też się znajdzieZamieszczone przez emisiaczek
http://www.allegro.pl/item100322278_...i_pewnie_.html
Brałem od niego aparat, później obiektyw i wszysciutko jest ok.
pozdro!
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
Nie masz się czego obawiać - fotoit to pewna i sprawdzona firma (sam u nich juz kupowałem wiele razy). Jak dobrze poszukasz w starszych wątkach na grupie to tez ta firma przewijała się wiele razy.Zamieszczone przez Vorph
...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...
Potwierdzam, kupiłem od niego aparat i jeden obiektyw, do tego po moich rekomendacjach znajomi kupili u niego łącznie 4 aparaty i jednego Tamrona - wszyscy zadowoleniZamieszczone przez szycho
![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi. Jak pisałem, interesują mnie sklepy w Warszawie. Wiem, że Cichy dostarcza dobry i sprawdzony sprzęt, ale w wawie się nie umówimy, a kurierem nie chcę![]()
tak czytam i przeglądam zdjęcia tej stodoły... jest to super sprawa, możliwość w rzeczywistości przymierzenia i pomacania sprzętu
chyba każdego... bez względu na cenę. Do tego serwis canona itp.
Niestety w Warszawie, a tam nie każdy ma czas i możliwości zagościć :neutral:
pod tym względem jest taki podział wg.Mnie żeby nie było, Warszawa i reszta Polski 8)
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX
Byłem dzisiaj na giełdzie. W zasadzie najlepszą ofertę miała firma Eurocamera. Mam pytanie czy mieliście już jakieś doświadczenie z tym TiPem?
Sporo u nich kupowałem dla siebie i dla innych z rodziny i znajomych. Na kilka "gratów" już nawet mineła gwarancja. Sporo sprzetu, duży ruch i można się skutecznie potargować.Zamieszczone przez Costus
40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."