Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 160

Wątek: Lepper i Giertych - wicepremierzy

Bywalec Awatar pejot
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Eeee... Nie tak sie to skonczy...
    ...Pod koniec do tych niedobitkow przyjada mlodzi inteligentni z kasa z zachodu...

Po co mi kasa w pl... zrobię zakupy, opłace czynsz i po kasie. Tutaj jak mam kasę, to przynajmniej czuję, że żyję. Z najgorszej roboty stać mnie na chatę, samochód, laptopa, sprzęt audio, i jeszcze zostaje na piwo.

Kuchatek, szczerze, chce Ci się wracać?

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi
    za to z rządu nikogo tak łatwo już nie wypieprzysz bo oni sa jakoś tak ponad prawem....
    Prawo prawem, ale jak sie ludzie zdenerwuja bo Ci na gorze idioci potrafia tylko popsuc to ich tez wywioza...

Cytat Zamieszczone przez pejot
    Kuchatek, szczerze, chce Ci się wracać?
    Coraz mniej... Jesli juz nie USA to raczej to bedzie tylko wyjazd do innego kraju a nie powrot.
    ...

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Panowie, Panowie..... a moze to przez PO wszystko???? Taaaaaak...... !!!!! to przez nich.... tych leni, liberałów, kapitalistów.... Boze, ja to gdzieś już słyszałem..... a model Boliwijski, Argentyński czy tam Brazylijski już jest coraz bliżej... i chociaż mogło by byc troszkę cieplej zimą i słoneczniej latem.... na szczęście mieszkam tuz przy granicy z Czechami i jakieś 300 metrów od przejścia i jest mi niejako blizej.... do Europy, do luzu, do jakiegoś bardziej beztroskiego życia, do uśmiechu i serdzeczności... no i do świetnego, taniego żarłą i piwaaaaaaaaaa.... jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    Szkoły wyższe nie będą podlegać Giertychowi, bo resort się podzielił i od nauki i szkolnictwa wyższego będzie inny minister (PiSuarek). Co oczywiście nie zmienia faktu, że jest ryzyko, że nasze dzieci będą miały pranie mózgów od zerówki...
    i niebawem dowiedzą się hitler i musolini to nie byli wcale źli ludzie, a tak jak kiedyś do zsmp na siłę zapisywali to teraz do młodziezy wszechpolskiej będą wcielac od razu po zapisuniu dziecka do pierwszej klasy

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

i będą nikony wszystkim rozdawać!
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    i będą nikony wszystkim rozdawać!
    jeśli to będą nieodżałowane stare analogowe FM 2 czy FE 2 z jakimiś starymi stałkami Nikkora AI-S to ja biorę..... i lodówkę Velvii 50 lub 100 iso
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
    J

W prawdziwym życiu Lepper nie mógłby być moim kierownikiem, a w tej bajce jest moim vice-premierem.:sad:
    e tam popatrz na takie firmy jak ORLEN i np. KGHM, mógłby zapewniam cię że nawet nie tylko kierownikiem ale i dyrektorem

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jarosław Kaczyński w 2003:
    "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu ds. bezpieczeństwa dostał raport, z którego wynikało, że grupa b. oficerów SB założyła związek zawodowy Samoobrona. To formacja używana do osłony tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku"
    A teraz będą wspólnie niszczyć "układ" ? a może jest jeszcze drugi ? :-x

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Heh, starczy hasło o polityce i już wątek na kilka stron... zaledwie w kilka godzin

Zróbcie może ankietę kto był, a kto nie na wyborach
    To parę rzeczy wyjaśni

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ta ankieta chyba już była.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów