Ptak fajny, (krakowski?)
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
Zamieszczone przez AdrianP
dzieki - ptak mieszka we Wrocławiu![]()
Hmm ... poza tym "drucikiem" który zupełnie nie pasuje do całościZamieszczone przez knifer
.........
Specjalnie to tak uchwyciłem zeby miała "drucik" w rece tak jakby chciała oderwać sie od ściany i zjechac na dół. Spojrz na dziecko w tym ujeciu zakrywa twarz reką tak jak by sie bało... ot taka naditerpretacjaZamieszczone przez ms714033
![]()
podoba mi sie ta kaskada wodna..
Cóż mamy chyba inne podejście do fotografii ... całe szczęście, że tak jest bo inaczej to by było nudno na tym świecie.Zamieszczone przez knifer
Niestety muszę powiedzieć, że Szklarska Poręba mnie nie porwała. Ot zwykłe fotki, jak dla mnie bez wyrazu.
Poza tym jestem pod dyżym wrażeniem Twoich fotek z Wrocławia, choć i tam zdarzyły Ci się wpadki ( drzewo na środku kadru ).
Popatrz na mój podpis. Ja też do profesjonalistów nie należę. Ot taki zwykły ze mnie pstrykacz, ale swoje zdanie mam.
Pozdrawiam.