fajne, tylko mogłoby być chyba odrobinkę jaśniejsze
fajne, tylko mogłoby być chyba odrobinkę jaśniejsze
a dzieki wielkie - rozumiem ze cała nowa seria za ciemna ?
Nowa seria nielicząc IV wg mnie
moze jakies nowe sugestie ?
Wiesz fotki wydają się dość przypadkowe .... myslę że potencjał powinien byc oszlifowany .... nie jest źle , dobrze też nie bardzo . Fotki wygladaja na dośc przypadkowe pstryki na spacerku ... bez urazy ale powinieneś się na jakiś czas wstrzymać publikacje dopuki nie bedziesz miał fotki ktora ciebie samego powali na kolana a nas odbiorców zainteresuje bo na razie fotki powedzmy w miarę poprawne ale nic na nich nie ma ... takie wprawki . szczególnie ostatnie bo pierwsze z architekturą są bardziekj przemyślane i pokazane .
Fotki sa przypadkowe bo własnie o to chodziło - one miały złapać jakąś chwile...
Może faktycznie masz racje nie powalają jak widac nie tylko mnie, ale wrzuciłem je po to zeby otrzymac wskazówki i czegos sie nauczyc.
Knifer, jeśli chodzi o moje skromne zdanie, to jedynka jest the best. I zupełnie mi nie pasuje do reszty. Czwóreczka "taka se", nieostra i ekspozycja nienajlepsza. Natomiast 3 pomysł może i niezły, ale znowu coś jakby ekspozycja nie taka. Chyba, że jest to kwestia kalibracji monitora? Ale jeszcze raz , jedynka numer 1. Pozdrawiam.
Canon 1D Mark II, Canon 350D, 16-35mm f/2.8 L USM,24-70/2.8 L USM, 50mm/1.8 MkII, Sigma 70-200mm EX APO HSM f/2.8,Canon 70-200 L IS USM, Canon Speedlight 550 EX, 6 x Sandisk Ultra II 1 GB, Filtry Heliopan MRC UV, B&W CirPol MRC, Hitech ND, Tobacco, Tamrac 12 Pro i parę innych. I pewnie już czas popchnąć 350D i kupić pełną klatkę. Hmmm...5D?
dzieki za opinie - zdjecie 3 z pierwszej serji bylo robione w calkowitych ciemnosciach, widzialem tylko swiecący ksieżyc i jego odbicie a potem okazalo sie ze jest tam pomost - i moze wlasnie dlatego wyszło takie ciemne (czas naswietlanie 20 s.)