Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 118

Wątek: [knifer] moje zdjecia

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

fajne, tylko mogłoby być chyba odrobinkę jaśniejsze
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

knifer
    Guest

Domyślnie

a dzieki wielkie - rozumiem ze cała nowa seria za ciemna ?

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Nowa seria nielicząc IV wg mnie
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

knifer
    Guest

Domyślnie

moze jakies nowe sugestie ?

knifer
    Guest

Domyślnie

Wczorajsze strzały.

A. Koszałek

B. Lider

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Wiesz fotki wydają się dość przypadkowe .... myslę że potencjał powinien byc oszlifowany .... nie jest źle , dobrze też nie bardzo . Fotki wygladaja na dośc przypadkowe pstryki na spacerku ... bez urazy ale powinieneś się na jakiś czas wstrzymać publikacje dopuki nie bedziesz miał fotki ktora ciebie samego powali na kolana a nas odbiorców zainteresuje bo na razie fotki powedzmy w miarę poprawne ale nic na nich nie ma ... takie wprawki . szczególnie ostatnie bo pierwsze z architekturą są bardziekj przemyślane i pokazane .

knifer
    Guest

Domyślnie

Fotki sa przypadkowe bo własnie o to chodziło - one miały złapać jakąś chwile...
    Może faktycznie masz racje nie powalają jak widac nie tylko mnie, ale wrzuciłem je po to zeby otrzymac wskazówki i czegos sie nauczyc.

knifer
    Guest

Domyślnie

przed burzą.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Polska

Domyślnie the best

Knifer, jeśli chodzi o moje skromne zdanie, to jedynka jest the best. I zupełnie mi nie pasuje do reszty. Czwóreczka "taka se", nieostra i ekspozycja nienajlepsza. Natomiast 3 pomysł może i niezły, ale znowu coś jakby ekspozycja nie taka. Chyba, że jest to kwestia kalibracji monitora? Ale jeszcze raz , jedynka numer 1. Pozdrawiam.
    Canon 1D Mark II, Canon 350D, 16-35mm f/2.8 L USM,24-70/2.8 L USM, 50mm/1.8 MkII, Sigma 70-200mm EX APO HSM f/2.8,Canon 70-200 L IS USM, Canon Speedlight 550 EX, 6 x Sandisk Ultra II 1 GB, Filtry Heliopan MRC UV, B&W CirPol MRC, Hitech ND, Tobacco, Tamrac 12 Pro i parę innych. I pewnie już czas popchnąć 350D i kupić pełną klatkę. Hmmm...5D?

knifer
    Guest

Domyślnie

dzieki za opinie - zdjecie 3 z pierwszej serji bylo robione w calkowitych ciemnosciach, widzialem tylko swiecący ksieżyc i jego odbicie a potem okazalo sie ze jest tam pomost - i moze wlasnie dlatego wyszło takie ciemne (czas naswietlanie 20 s.)

Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów