Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 118

Wątek: [knifer] moje zdjecia

knifer
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ms714033
    Niestety muszę powiedzieć, że Szklarska Poręba mnie nie porwała. Ot zwykłe fotki, jak dla mnie bez wyrazu.
    Pozdrawiam.
    Kiedy wiec fotki nabieraja wyrazu? Jezeli sa podciagniete w PS na maxa ? Wydawało mi sie ze natrulany przekaz w tym przypadku jest jak najbardziej trafny. Zastanawiam sie tylko w jaki sposob Ty uchwyciłbys cała scene tak by stała sie ciekawa. To nie były przypadkowe pstryki tylko realizacja załozonego pomysłu - chociaz pewnie ciekawiej by bylo jakby przez skały przeleciał zając
    W kazdym razie dzieki za opinie.
    Ostatnio edytowane przez knifer ; 08-06-2006 o 12:06

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Najbardziej mi sie trójka widzi. Tylko cos z jakością nie tak, nie wiem moze kompresja albo co, bo trochę szczegóły sie zlewaja ze sobą
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

knifer
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Najbardziej mi sie trójka widzi. Tylko cos z jakością nie tak, nie wiem moze kompresja albo co, bo trochę szczegóły sie zlewaja ze sobą
    dzieki
    problem z ze zmianą na 800X600 robione w kiepskim sofcie (chwilowy brak PS.)
    Postram sie w najblizszym czasie wrzucic poprawiona wersje
    Ostatnio edytowane przez knifer ; 08-06-2006 o 12:18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez knifer
    Kiedy wiec fotki nabieraja wyrazu? Jezeli sa podciagniete w PS na maxa ?
    Widzę, że oglądając Twoje zdjęcia, niestety nie można mieć innego poglądu na fotografię niż Ty.

Nie wiem czy zauważyłeś:
    mamy chyba inne podejście do fotografii ... całe szczęście, że tak jest bo inaczej to by było nudno na tym świecie.
    Ja Ciebie wcale nie dyskwalifikuję, po prostu wyraziłem swoją opinię. Mogę? W fotkach ze Szklarskiej Poręby po prostu nie zauważyłem niczego ( może nawet wspomnianego przez Ciebie zająca byleby miał to "coś" w sobie ) co by zwróciło moją uwagę. Widoczki jak tysiące innych. Chyba, że oczy zarosły mi ... czym chcesz i nie widzę tego co Ty widziałeś.

Co do PS-a - ja jeszcze nigdy nie użyłem programu do wyciągania nie wiadomo czego ze zdjęcia. Oryginał przede wszystkim! W PS-ie przecież cuda można zrobić, ale czy to jeszcze fotografia?

Nie wiem czy zauważyłeś nr 2:
    Ot taki zwykły ze mnie pstrykacz
    nie publikuje nigdzie zdjęć, robie je po lubię to robić, a czy mi to wychodzi? - NIE ZAWSZE!!! Nie robię też z tego powodu tragedii. Podchodzę do tego w taki sposób: ta jest zajefajna, ale na zrobienie doskonałej fotki jeszcze przyjdzie czas.

knifer
    Guest

Domyślnie

Ja nie mowie ze mnie dyskwalifikujesz czy nie daj Boze zabraniam Ci wyrazac swoje opinie. Wlasnie po to wystawiam zdjecia zeby kazdy mogł sie wypowiedziec i dlatego kazda opinia jest dla mnie cenna bez wzgledu czy komus podobaja sie moje zdjecia czy nie. Wiem ze nie sa doskonałe w koncu cały czas sie ucze a dzieki tym opiniom moge korygowac swoje umiejetnosci.
    A czy mamy inne podejscie do fotografi - no to jest oczywiste bo inaczej widzimy swiat Chodziło mi o Twoj punkt widzenia. Dlatego bardzo dziekuje za konstruktywna krytyke
    Ostatnio edytowane przez knifer ; 09-06-2006 o 08:46

knifer
    Guest

Domyślnie

Nowa odsłona

1.

2.

Prosze o opinie

knifer
    Guest

Domyślnie

czyzby było aż tak źle ?

Początki nałogu Awatar AdrianP
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

pierwsze takie sobie, przeszkadzają przepalenia, drugie bardzo dobre.

knifer
    Guest

Domyślnie

Adrian dzieki za opinie - moze faktycznie za bardzo przepalone.

knifer
    Guest

Domyślnie

A moze znajdziecie kilka słów zeby skomentowac te zdjecia:

1.

2.
    Ostatnio edytowane przez knifer ; 13-07-2006 o 10:31

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów