Pokaż wyniki od 1 do 10 z 187

Wątek: Nikon D850

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Nikon D850

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    wszystkie testy pokazują
    Tylko DXO się liczy xD TYLKO!

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    Tylko DXO się liczy xD TYLKO!
    nie wiem czy DxO bada ajfona ale wszędzie czytam że ajfon jest lepszy od lustrzanek, pokazują sesje, eventy, zdjęcia na okładkę robione ajfonem - jednym słowem najlepszy.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

nie wiem czy DxO bada ajfona ale wszędzie czytam że ajfon jest lepszy od lustrzanek, pokazują sesje, eventy, zdjęcia na okładkę robione ajfonem - jednym słowem najlepszy.
    Majac umiejetnosci do poziomu X zrobisz lepsze zdjecie IPhonem czy tam komorka niz droga lustrzanka w wiekszosci przypadkow. Majac umiejetnosci Y zrobisz lepsze lustrzanka a majac umiejetnosci Z to wszystko jedno czym robisz.

To jak z tej opowiastki o amatorze, profesjonaliscie i mistrzu.

Ps. Mowiac o umiejetnosciach mam tez na mysli zwykly fotograficzny talent...
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 01-09-2017 o 09:32

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Majac umiejetnosci do poziomu X zrobisz lepsze zdjecie IPhonem czy tam komorka niz droga lustrzanka w wiekszosci przypadkow. Majac umiejetnosci Y zrobisz lepsze lustrzanka a majac umiejetnosci Z to wszystko jedno czym robisz.

To jak z tej opowiastki o amatorze, profesjonaliscie i mistrzu.

Ps. Mowiac o umiejetnosciach mam tez na mysli zwykly fotograficzny talent...
    to co piszesz jest oczywiste dla kazdego z odrobiną umiejętności lub talentu - dlatego ci o największych umiejętnościach i talencie używają zwykle topowych lustrzanek lub cyfrowy średni format typu phase one
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

to co piszesz jest oczywiste dla kazdego z odrobiną umiejętności lub talentu - dlatego ci o największych umiejętnościach i talencie używają zwykle topowych lustrzanek lub cyfrowy średni format typu phase one
    Stać to używają ale używają też analogów a one nie mają ani dr, ani wysokiego ISO i seria słaba

Uzależniony

Nie bądź taki pewien, od ajfona jest lepszy oczywiście nowszy ajfon. Taka dobra szkoła rodem z microsoftu.

Uprawnienia umieszczania postów