Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Canon A70 - złe zdjęcia.

Mieszany widok

januszc
    Guest

Domyślnie Wyrok na Canona

Głupie odpowiedzi do autoryzowanego serwisu Canona, W innym serwisie ocenili koszt naprawy na 220zł jak dobrze pojdzie. Tym samym A70 otrzymał wyrok. Kupię sobie inny aparat i na pewno nie będzie to Canon . Szkoda bo robil dobre zdjęcia. Nikt ze znajomych tez nie kupi Canona, moja w tym głowa.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez januszc
    Głupie odpowiedzi do autoryzowanego serwisu Canona, W innym serwisie ocenili koszt naprawy na 220zł jak dobrze pojdzie. Tym samym A70 otrzymał wyrok. Kupię sobie inny aparat i na pewno nie będzie to Canon . Szkoda bo robil dobre zdjęcia. Nikt ze znajomych tez nie kupi Canona, moja w tym głowa.
    No to zeby dopelnic formalnosci obrazania sie na Canona powinienes jeszcze poprosic o bana tutaj

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja się pod tym podpisuję!
    Mam ten sam aparat od ok. 3 lat i czasem mam takie dziwne smugi na podglądzie (podłużne ruchome pasy pikseli, wygląda to jak oglądanie filmu na telewizorze przez zakłócaną antenę).

Jestem oburzony, zapłaciłem 1500 zł i oczekiwałem, że aparat będzie mi służył do końca świata i jedeń dzień dłużej a tutaj taka niespodzianka. Już dwa razy tak miałem dlatego moi znajomi mają zakaz wchodzenia na strony Canona i rozmawiania o tej firmie w mojej obecności.

Ponadto chciałbym zaznaczyć, że ten aprat to złom, jak i cały Canon, jak będą dalej sprzedawać szmelc składany na dalekim wschodzie za grubą forsę to długo tak nie pociągną!

Na poważnie: kupujesz coś, przez tak wiele lat Ci służyło i nagle bęc? Sorry, ale ja za miesiąc z Canonem A70 zamieniłbym tylko noc z Jessicą Albą Wszystko się psuje, miałeś pecha, trudno, ale nie skreślaj całej firmy. Zresztą zrób jak uważasz, kup sobie słynnego Kodaka czy inne cudo z odtwarzaczem mp3 na Allegro za 500 zł i rozkoszuj się wyśmienitą jakością fotek i wykonania samego sprzętu.

Coś już napisał
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

''Głupie odpowiedzi do autoryzowanego serwisu Canona, W innym serwisie ocenili koszt naprawy na 220zł jak dobrze pojdzie. Tym samym A70 otrzymał wyrok. Kupię sobie inny aparat i na pewno nie będzie to Canon . Szkoda bo robil dobre zdjęcia. Nikt ze znajomych tez nie kupi Canona, moja w tym głowa''

Mercedesy czy Audi tez się psują i nikt jakoś nie odradza kupna tych marek.Miałes pecha chłopie a ze jesteś w zdecydowanej mniejszości użytkowników Canona której przytrafiła się awaria sprzętu,cóż.Natura rzeczy martwych i tyle.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez rychu_lhotse ; 16-05-2006 o 11:14
    Rychu_lhotse

Uprawnienia umieszczania postów