Gdyby nie brak jednej litery w nazwisku to rzekłbym "a co - nie stać go?"Zamieszczone przez popmart
Gdyby nie brak jednej litery w nazwisku to rzekłbym "a co - nie stać go?"Zamieszczone przez popmart
40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
Ech zdjęcia świetne.
Ale co się dziwicie Gość jest leśnikiem (czyli teoretycznie cierpliwy i spokojny) mieszka w lesie i dysponuje niezłym sprzętem. Podstawowe warunki ma zapewnione.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
i jak to u kazdego leśnika, bolerioza jest prawie pewna, podobno to choroba zawodowa :-(, ale zdjecią rzeczywiście piękneZamieszczone przez Zigi
Może ma obrożę przeciw kleszczomZamieszczone przez Jac
![]()
EDIT: np w kieszeni na piersi, albo założoną jak opaskę na ręku.
Niech Allach broni przed skojażeniami z szyją. Nie miałem tego ani przez chwilę na myśli
Ostatnio edytowane przez Routlaw ; 11-05-2006 o 13:01
Zamieszczone przez Il fuoco
Z tego co mi wiadomo to juz nie.
Ostatnio kupil 500/4 IS
Zamieszczone przez Zigi
Jesli focic przyrode to najlepiej byc lenikiem
Nik sie nie przyczepi i nik nie zna lasu tak dobrze jak lesnik.
Janowski miesze w dobrym miejscu obfitym w zwierza a to tez wazne poza sprzetem
Witam, własnie dzisiaj sie zarejstrowalem na forum. I co widze, ano widze troszke kiepskich uszczypliwosci na temat mojego przyjaciela Henryka Janowskiego, nie wspomne juz o kopiowaniu zdjec bez jego pozwolenia. Czy ktos go zapytal o zgode !!!!!??????.
Routlaw o obroze to sam sobie zdabaj, bo to Ciebie trza by chyba na smyczy prowadzic.
Tyle slowem wstepu, przykro mi ze w taki sposób musiałem zaczac postowanie na tym forum.
Uzytkownikiem Canona jestem od kilku lat, obecnie stałem sie szczesliwym posiadaczem Canona 1D Mark II i szkieł 300/4, 400/2.8 (w naprawie) i dedykowanych konwerterów x1,4 i x2. Fotografuje głownie ptaki jak wymieniony wczesniej Henryk. Posiadam strone internetowa do której odwiedzenia serdecznie namawiam.
http://www.gawelda.pl
Pozdr
Rafał Gawełda
Pokaz te uszczypliwosci. Jedyna ktora widze do tej pory to:Zamieszczone przez Ptaku
...i my rowniez witamy na forumZamieszczone przez Ptaku
??: Czy Ty aby nie jestes Mistrzem o ktorym mowa w http://www.canon-board.info/showthread.php?t=9866 ? Bo styl jakby podobny - swietne zdjecia i za grosz grzecznosci.
Chyba żartujesz z tym kopiowaniem. Co prawda pozwoliłem sobie wkleić do wątku kilka zdjęć (są to oryginalne ścieżki do plików ze strony autora) ale na pewno nie zostały one skopiowane. Tematem wątku miała byc dyskusja na temat owych zdjeć wiec zgadzam sie z 2 cześcią wypowiedzi-dyskusja niepotrzebnie potoczyła się na temat OT. Gwoli ścisłości uszyczypliwosci dotyczyły ks. prałata a nie autora zdjęć.Zamieszczone przez Ptaku
Grzeczności jeszcze mniej niż poczucia humoru..Zamieszczone przez Ptaku
A ocenianie po wyglądzie jest żałosne...
Chyba za dużo w lesie siedzisz drogi Ptaku