Cytat Zamieszczone przez kanias Zobacz posta
Tez miałem podobna sytuacje z Adriatykiem z tym ze na mnie tylko trochę chlusnal. Widocznie nie lubi jak sie tam fotografuje. Znajdź mój post. U mnie tylko były małe ślady korozji na matrycy i Zytniacy od razu proponowali wymianę na początek matrycy za niemałe pieniądze a potem sie zobaczy. Załamałem sie. Gdzieś przypadkiem usłyszałem o FotoDoctor na Białostockiej 24a lok. 110, Warszawa. W zeszły czwartek koło południa sprzęt trafił do nich a w piątek po 22 szwagier go odebrał naprawionego a ja mogłem wrócić do Irlandii ze sprawnym sprzętem. Miało być 300 za czyszczenie ale ze względu na konieczność wymiany kilku elektronicznych elementów skończyło sie na większej kwocie. Ale i tak jestem zadowolony. Pytać o Marcina....+48 690 230 820 ale mam obawy ze u Ciebie może być niezafajnie. Pozdrawiam
Też wysłałem do nich puszke po zalaniu ale wodą słodką. Diagnoza - zalany wyświetlacz. Napewno wycena znacznie tańsza, niż np. w UK w Fixation. Tam chcieli wymieniać całego mirrorboxa z matrycą plus gruntowny serwis, za bagatela 750 funtów + VAT, czyli w sumie około 1000euro. Powiedziałem im żeby mi odesłali sprzęt bo nie zgadzam się na naprawe, mimo że mają dobry serwis. Naprawiali mi kidyś 17-40. No nic, mam nadzieję że w FotoDoctor uporają się z tym do końca tygodnia, (to by było 2 tygognie na serwisie) bo hotel już zarezerwowany na rykowisko jeleni mam.