Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 63

Wątek: Eos 5+24-105L w Adriatyku

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Eos 5+24-105L w Adriatyku

No i znajdziesz go na nikoniarzach, tez czytałem ze juz takie utopione ratowal
    SONY

Bywalec Awatar plaucjusz
    Miasto
    Kraków

Dzięki wielkie za wszystkie pomocne odpowiedzi. Póki co odbieram go Warszawy i próbuje dalej.

Bywalec Awatar plaucjusz
    Miasto
    Kraków

Sprzęt wrócił z Żytniej. Body leci do Wrocławia.
    Szkło, które zostało przez serwis sprawdzone i wycenione na 770 zł kosztów naprawy sprawdzałem na 2 puszkach 6D. Działa idealnie zarówno IS jak i AF. Przysłona działa prawidłowo.... Zdjęcia czyste i kontrastowe.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez plaucjusz Zobacz posta
    Sprzęt wrócił z Żytniej. Body leci do Wrocławia.
    Szkło, które zostało przez serwis sprawdzone i wycenione na 770 zł kosztów naprawy sprawdzałem na 2 puszkach 6D. Działa idealnie zarówno IS jak i AF. Przysłona działa prawidłowo.... Zdjęcia czyste i kontrastowe.
    Rozumiem, że TOP67 podjął się tematu jezeli body leci do Wrocławia. Daj znać czy da radę.

Bywalec Awatar plaucjusz
    Miasto
    Kraków

Body leci do Pana Zbyszka Kubika. Firma Compur.

Dopiero zaczyna

Tez miałem podobna sytuacje z Adriatykiem z tym ze na mnie tylko trochę chlusnal. Widocznie nie lubi jak sie tam fotografuje. Znajdź mój post. U mnie tylko były małe ślady korozji na matrycy i Zytniacy od razu proponowali wymianę na początek matrycy za niemałe pieniądze a potem sie zobaczy. Załamałem sie. Gdzieś przypadkiem usłyszałem o FotoDoctor na Białostockiej 24a lok. 110, Warszawa. W zeszły czwartek koło południa sprzęt trafił do nich a w piątek po 22 szwagier go odebrał naprawionego a ja mogłem wrócić do Irlandii ze sprawnym sprzętem. Miało być 300 za czyszczenie ale ze względu na konieczność wymiany kilku elektronicznych elementów skończyło sie na większej kwocie. Ale i tak jestem zadowolony. Pytać o Marcina....+48 690 230 820 ale mam obawy ze u Ciebie może być niezafajnie. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez kanias ; 28-08-2017 o 15:19

Bywalec Awatar plaucjusz
    Miasto
    Kraków

Też mam obawy, choć zaskoczył mnie fakt działającego szkła. Póki co, jeszcze czekam na naprawę. Pogodziłem się, że będzie lipa. Szukam powoli nowej puszki.
    Dziękuję za polecenie.

Bywalec Awatar plaucjusz
    Miasto
    Kraków

Finał sprawy:
    Puszka do śmieci.
    Obiektyw nie tknięty, mimo że Żytnia wyceniła naprawę na 770zł. Dla mnie to próba oszustwa.
    Od paru dni cieszę się nową puszką.

Początki nałogu Awatar mkkaczy
    Miasto
    IRL

Cytat Zamieszczone przez kanias Zobacz posta
    Tez miałem podobna sytuacje z Adriatykiem z tym ze na mnie tylko trochę chlusnal. Widocznie nie lubi jak sie tam fotografuje. Znajdź mój post. U mnie tylko były małe ślady korozji na matrycy i Zytniacy od razu proponowali wymianę na początek matrycy za niemałe pieniądze a potem sie zobaczy. Załamałem sie. Gdzieś przypadkiem usłyszałem o FotoDoctor na Białostockiej 24a lok. 110, Warszawa. W zeszły czwartek koło południa sprzęt trafił do nich a w piątek po 22 szwagier go odebrał naprawionego a ja mogłem wrócić do Irlandii ze sprawnym sprzętem. Miało być 300 za czyszczenie ale ze względu na konieczność wymiany kilku elektronicznych elementów skończyło sie na większej kwocie. Ale i tak jestem zadowolony. Pytać o Marcina....+48 690 230 820 ale mam obawy ze u Ciebie może być niezafajnie. Pozdrawiam
    Też wysłałem do nich puszke po zalaniu ale wodą słodką. Diagnoza - zalany wyświetlacz. Napewno wycena znacznie tańsza, niż np. w UK w Fixation. Tam chcieli wymieniać całego mirrorboxa z matrycą plus gruntowny serwis, za bagatela 750 funtów + VAT, czyli w sumie około 1000euro. Powiedziałem im żeby mi odesłali sprzęt bo nie zgadzam się na naprawe, mimo że mają dobry serwis. Naprawiali mi kidyś 17-40. No nic, mam nadzieję że w FotoDoctor uporają się z tym do końca tygodnia, (to by było 2 tygognie na serwisie) bo hotel już zarezerwowany na rykowisko jeleni mam.
    R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
    https://500px.com/mkkaczy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez plaucjusz Zobacz posta
    Finał sprawy:
    Puszka do śmieci.
    Obiektyw nie tknięty, mimo że Żytnia wyceniła naprawę na 770zł. Dla mnie to próba oszustwa.
    Od paru dni cieszę się nową puszką.
    Czy mam rozumieć, ze serwis canona skasował 770 zł i nie naprawił obiektywu?

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów