Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: EOS 60D - nie działa, miga ikona baterii

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Domyślnie Odp: EOS 60D - nie działa, miga ikona baterii

Cytat Zamieszczone przez Karola_B Zobacz posta
    Padł dziś mój EOS 60D - na panelu LCD miga ikona baterii i to w zasadzie wszystko, co komunikuje aparat. Wczoraj jeszcze działał, dziś już nie.
    Wkładałam inne baterie i z każdą jest to samo.

Prowadzę punkt foto i zależy mi na szybkiej naprawie. Ktoś z Was miał taki problem? Wiecie, z czym to się wiąże - jakie koszty i czas naprawy? Jutro oddaję sprzęt do serwisu.
    Jeśli był sprawdzany z kilkoma różnymi (na pewno naładowanymi) bateriami, to nie kombinuj, nie wkładaj do niego żadnych baterii (jak w aparacie jest jakieś zwarcie, pozostawienie akumulatora - nawet w wyłączonym aparacie - może spowodować dalsze uszkodzenia), tylko zanieś do serwisu. Niestety nikt w ciemno nie wyceni naprawy, nawet przy oddawaniu w serwisie niczego się nie dowiesz, oprócz czegoś "na odczepnego", w stylu "od 200zł do 2000zł" (i obie odpowiedzi mogą być realne - jeśli jest jakieś drobne uszkodzenie nadające się do szybkiej naprawy, może to być ta najniższa kwota, ale jeśli będzie konieczna wymiana całych płytek elektroniki, to nie zdziwiłbym się, gdyby wycena zbliżyła się do 2000).
    Ostatnio edytowane przez r_m ; 04-08-2017 o 13:31

Uprawnienia umieszczania postów