Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: EOS 350d + Speedlite 380 EX

Zablokowany

Domyślnie

Zastanawiam się również nad tym Tumaxem. 380 EX, która jest jeszcze w granicach moich mozliwosci fiansowych tez ma glowicę odchylaną tylko w góre (niemożliwe palenie w sufit przy pionowym kadrze). Zastanawiam sie jednak nad roznica w zasiegu obu lamp. Jak wypada ten Tumax na tle np 380-tki? Ma ktos juz taka lampę, chętnie dowiedziałbym się jak się sprawuje.

Zablokowany

Domyślnie

Kupiłem cullmanna, którego szybko się pozbyłem. Miałem okazję pofocić kolegi 380-tką. Teraz sam zamówilem 380 EX.
    WNIOSEK : zabawy z ,,zamiennikami'' to strata kasy i czasu. Odradzam, lepiej dołożyć wziąć któregoś z canonów.

Coś już napisał Awatar Look

Domyślnie

dobrze wiedziec dzieki
    5dmk2/5d/C85 1,8/C50 1,4/C24LII 1,4/C15mm 2,8

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez kkj Zobacz posta
    Drodzy grupowicze noszę się z zamiarem kupna 350-tki i mam pytanie czy ktoś wie jak się sprawuje lampa Speedlite 380 EX z tym ustrojstwem, a wszystko to przez to, że od 500N mi została i wypadałoby aby chodziła w miarę normalnie (reagowała na zoom i siła błysku była automatycznie ustawiana) mimo że w aparacie e-ttl2 a w lampie e-ttl

I jeszcze jedno - mam jeszcze obiektyw EF 75-300mm f/4-5.6 zwykły (bez USM) czy on będzie chodził z tym aparatem ??

Pozdrawiam
    bedzie działać i to i to bez problemu mialem kidys 350 + 380ex hulalo szklo tez bedzie dzialac....
    Canon-Foto-Klub
    Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów