Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta

Do sedna problemu się nie odniosłeś, choć ci dałem okazję. Stwierdzenie że większość lustrzanek od niedawna ma LV, a to, czy LV jest użyteczny (bo może to miałeś na myśli) to dwie rózne sprawy. Napisałeś to pierwsze, a to właśnie kłamstwo, którego nie chcesz "wyprostować".

Sęk w tym, że ja się nie mogę odieść do tego, czego nie powiedziałem. Ja Powiedziałem:

Ta opcja powoli pojawia się w dslr i ml producentów innych niż sony ale na chwilę obecną w temacie afc przez lv sony raczej jest bezkonkurencyjne. Jeśli ktoś pozostaje przy afs to jest już szeroki wybór bo wszystko działa podobnie.
Co wyraźnie i jednoznacznie świadczy, że chodzi mi o w pełni funkcjonalny LV z działającym AFC. Z dwóch zdań zacytowałeś połowę jednego i twardo twierdzisz, że to moje słowa. Upierawsz się przy swojej interpretacji po raz trzeci z czym, pomimo, że jesteś modem, zgodzić się nie mogę.

OK zróbmy więc tak.
Pozwól, że zabawię się w ten sam sposób jak Ty cytując kawałki zdań wypowiedzianych przez Ciebie ok? Jesteś w stanie zabawić się chwilę?

No to powiedz mi, dlaczego twierdzisz, że bagnet F nikona jest do niczego? Przecież są tysiące genialnych zdjęć zrobionych aparatami z tym bagnetem. Mało tego najwięcej zdjęć nagrodzonych na world press photo pochodzi z nikona czyli z bagnetu F a Ty twierdzisz że
...bagnet F jest do niczego...
I co Ty na to? Przecież to Twoje słowa

Albo jeszcze inaczej. Sam twierdzisz to co mi wmawiasz:
...wiele dslr nie ma LV...
Też Twoje oryginalne słowa tylko, że pół zdania Powiedziałeś tak czy nie? Przyjmujesz ten rodzaj dyskusji za prawidłowy? Ja nie. Albo się szanujmy i odnośmy się do tego co mówimy albo róbymy sobie jaja cytując po pół zdania aby podeprzeć swój tok myslenia. Zakładam, że gdynym serio cytował w ten sposób Twoje wypowiedzi to Twoja reakcja byłaby zupełnie inna.

Myślę, że wszystko jasne. Jesteś moderatorem ale cytując pół zdania i wskakując na mnie trochę przegiąłeś. Takie rzeczy nie powinny się zdarzać pomiędzy osobami o wspólnych zainteresowaniach i wtaki miesjcu. Ja tak nie zrobiłem z Twoimi wypowiedziami. Pokazałem Ci co wynika z takiej metodologii i jak wyglądąłyby Twoje własne słowa, z którymi na pewno byś się ni eidentyfikował chociaż je wypowiedziałeś. Słowa choć cytowane dosłownie to w oderwaniu od całej myśli mają sens zupełnie inny od zamierzonego.

To tyle w temacie cytowania połowy zdania i podpierania się tym w dyskusji