Pokaż wyniki od 221 do 230 z 678

Wątek: Bezlusterkowce Nikona

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Bezlusterkowce Nikona

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Brak wspomagania kierownicy, brak pulsacyjnych hamulców, brak kamerki cofania, brak klimatyzacji też nie nie ogranicza kierowcy.
    Wielu z nas wiele lat tak jeździło.

jp
    cóż to tylko potwierdza mój pogląd - konkretów brak - nie potrzebuję hamulców w aparacie foto, klimatyzacji również, kamerka cofania w w aparacie również się nie przyda to już hasła o 300g mniej w plecaku były dla mnie bardziej zrozumiałe bo 300g może robić różnicę.

--- Kolejny post ---

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Nie bardzo widzę co cie odrzuciło od lustrzanek, bo sam pisałeś, że gdyby lustrzanka miała 70 Mpx to być ją chciał. Sęk w tym, że żadne bezlustro nie oferuje tylu Mpx. Patrząc na zdjęcia jakie u ciebie wiszą na ścianach - nie wiem z czym miałbyś mieć problem w lustrzance. Bo nie z AF ani z widocznością w wizjerze. Jeśli miałeś kłopot z AF trzeba było zmienić aparat na Nikona a co do 70 Mpx możesz sobie poradzić składając zdjęcia z 2 - 4 kadrów i to fotografując z ręki, resztę zrobi oprogramowanie.
    subiektywna potrzeba megapikseli na matrycy wynika najprawdopodobniej z hadeerowego postprocesu
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 12-08-2018 o 23:09

Uprawnienia umieszczania postów