Eeeej no nieJestem tu od kilku lat to czuję się swobodnie
![]()
Tak kupiłem sony i pewnie w ciągu kilku kilkunastu miesięcy kupię znów canona. Mi w ogóle nie chodzi o marki. Chodzi mi o sposób dyskusji tu na forum na temat sony i tylko tyle. Walczę po stronie "słabszej" reprezentacji ;-) Na kkmie długo byli na mnie źli bo punktowałem wady sonyTak już mam, że jak trafię między wrony to nie od razu albo nie zawsze kraczę tak jak one ;-)
Jeśli chodzi o ostatni tutaj wątek PRO to po prostu chciałem usłyszeć z jakiego sprzętu korzysta człowiek, który żyje ze zdjęć bo robi je bardzo dobrze. Ten sprzęt to żadne fajerwerki. Jak powiem, że nie lepszy niż to co jest w ofercie sony to już zahaczę o trolling? Chyba nie? Natomiast na tym forum jesli chodzi o profesjonalne zastosowanie nie raz było powiedziane, że sony się nie nadaje bo nie ma supertele w systemie itp. itd. a tu człek daje radę bez supertele
Wydaje mi się, że nie łamię regulaminu, nie jestem niekulturalny i poruszam się w obszarze tematów fotograficznych. Mało tego wiele osób dzięki dyskusji o sony zetknęło się pewnie z nowymi funkcjonalnościami tych aparatów albo z innym do nich podejściem. Mi kilka lat temu brakowało rzetelnych odniesień do konkurencji tu na forum.