To prawda? - Brak af fazowego w video? W 2018 roku?

No i brak eye af....

Czyli jednak trzeba zwrócić honor Nikonowi. Wprowadzają nowy trend - nowy, droższy sprzęt z okrojoną funkcjonalnością w stosunku do konkurencji. Oby Canon był mądrzejszy....

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
Kompletnie Cię zaskoczę! Mianowicie zgadzam się z Tobą całkowicie No, może poza tym snem spokojnym sony, bo coś mam wrażenie, że w zakresie a7III/R to rynek już się dość mocno i szybko nasycił - ruszy jak ceny obniżą do rzeczywistego poziomu. Co zaś do Canona - mam nadzieję - że jak już wpuszczą ML, to będzie on w miarę dopracowany na bazie błędów N i S. Przy czym w zasadzie to i tak nie ma większego znaczenia, bo wystarczy bezkolizyjna kompatybilność z EF i rynek pozamiatany. Ale też wątpię, by taka bezkolizyjność nastąpiła.
I ja też się z Tobą zgodzę. Canonowi do utrzymania status quo wystarczy to co powiedziałeś. Czyli w ogóle model ML FF o jakości na poziomie dslr nawet bez fIczerów jakie ma sony. Ale to nie kopnie w tyłek sonego. Jakby wypuścili coś lepszego to wtedy tak. Sony po tej przemierze raczej urośnie a się nie zmniejszy.

A co do spokojnego snu to racja, dopóki jesteś aktywny sony nie może przyciąć oka