Pokaż wyniki od 1 do 10 z 678

Wątek: Bezlusterkowce Nikona

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Bezlusterkowce Nikona

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Wyciąłem linijkę mówiącą o tym, że nosisz okulary. Proszę:

Co to ma do sugerowania, że wiele dslr nie ma LV, co jest oczywistym kłamstwem?
    Pierw przeczytaj co napisałeś.

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    Druga wersja to fotografowanie w lv.... Ta opcja powoli pojawia się w dslr i ml producentów innych niż sony...
    ??? Kiedy ty miałeś ostatnio dslr w ręku? Jakie dslr nie ma LV? Takie z ostatnich lat, bo jak piszesz powili pojawia się, tzn że niedawno jeszcze nie miały. Możesz precyzyjnie wymienić modele o jakich piszesz???

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    Ta opcja powoli pojawia się w dslr i ml producentów innych niż sony ale na chwilę obecną w temacie afc przez lv sony raczej jest bezkonkurencyjne. Jeśli ktoś pozostaje przy afs to jest już szeroki wybór bo wszystko działa podobnie.
    Przestań nieudolnie manipulować cytatami bo to jest już nudne. Zamieściłem całą myśl ponownie. Nie widzisz różnicy? No sorki, współczuję. Może porozmawiaj Z kimś ze szkoły podstawowej na temat kiedy kończy się zdanie (kropka) albo cała myśl (akapit). Jak poznasz podstawy komunikowania się w języku polskim będzie Ci w życiu łatwiej. Spoza ubitej złośliwie piany świata już nie widzisz. I tak przekręcisz po raz kolejny najprostsze zdanie aby dalej swoją pianę bić.

I do tego jeszcze kłamiesz przyłapany na gorącym uczynku mówiąc, że wyciąłeś zdanie o okularach a wyciąłeś pół zdnia po "ale" co każdy doskonale widzi. Kłamiesz pisemnie w żywe oczy. Trolling i to złośliwy bo z recydywą. Przedszkole...
    Ostatnio edytowane przez miszak ; 20-08-2018 o 13:48
    KAWAŁEK MOJEGO ŚWIATA - http://bodak.manifo.com

Uprawnienia umieszczania postów