"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Chyba Nikon nie ma szpiegów w Canonie i nie spodziewał się, że w Canonie to pójdzie tak szybko. Plus zapowiedź Panasonica...
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Chodzą słuchy że AF w Zetkach nie zachwyca. Szczególnie ze szkłami F - miejmy nadzieję że to tylko przejściowe problemy. Gdyby tego nie ogarnęli byłoby źle dla wszystkich.
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner