Pokaż wyniki od 411 do 420 z 678

Wątek: Bezlusterkowce Nikona

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Bezlusterkowce Nikona

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Niby tak, ale:
    http://j.mp/2w4Wdsg
    czyli robimy ciut mniejsze body, a do niego tłuczemy dwa razy większe i kilka razy droższe szkła??? Nie moja to logika. Niech sobie nawet te szkła robią, ale niech dadzą też zdecydowanie mniejszą, ciut gorszą i kilka razy tańszą wersję. Nie każdy potrzebuje mieć podpiętego championa DXO na sterydach. Do moich potrzeb spokojnie wystarczy pięćdziesiątka klasy C 1,8 STM.
    Ok. Olek 25/1.2 przebija szaleństwem tego Nikkora, ale marna to pociecha.
    http://j.mp/2NcVNGw
    tak, to już są prawdziwe jaja
    wszystko wygląda jak powinno wyglądać - a czego się spodziewasz że ktoś zaprojektuje nowe obiektywwy - po jaki ........ - jak można dospawać kawałek rurki - a ciemy lud to kupi jako nowość - pamiętam jak wchodziły lustra apsc i producenci pisali że będą mniejsze i jaśniejsze obiektywy i nic takiego nie nastąpiło wyprodukowano parę kitów, jakieś ciemne namiastki stałek i uniwersalne zoomy do tłuczenia kasy na naiwnych, jakieś tele pojawiło się bardzo późno i w jakości jak zwykle, własciwie całą innowacyjność można zawrzeć w projekcie 10-22 bez którego nie dałoby się sprzedać apsc tak wielu klientom to był miś co pozwalał uwierzyć że apsc to osobny i kompletny system - nie spodziewaj się małych obiektywów ff do bezlustra a jak będą za lekkie to pewnie ktoś wrzucił w nie za dużo plastiku obiektywy do bezluster ff będą wyglądały i wyglądają (nawet w najwspanialszym i jedynie słusznym systemie) jak obiektywy ff do lustra z dospawaną rurką i to jest cała innowacyjność znaczy ta dospawana rurka może uwa będzie wyglądać inaczej ale wątpię - mam nadzieję że mój optymizm nie zabija zapału zakupów ML ale jak mawiają u mnie na wsi pesymista to poinformowany optymista

ja potrzebuję coś co działałoby jak Sigma S50A ale ze światlem 1.8 wtedy może bym zmienił S50A na to coś.

a obiektywów co przebijają szaleństwem tego nikkora jest pełno
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 23-08-2018 o 20:27

Uprawnienia umieszczania postów