Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
Sęk w tym, że ja się nie mogę odieść do tego, czego nie powiedziałem. Ja Powiedziałem:

Co wyraźnie i jednoznacznie świadczy, że chodzi mi o w pełni funkcjonalny LV z działającym AFC. Z dwóch zdań zacytowałeś połowę jednego i twardo twierdzisz, że to moje słowa. Upierawsz się przy swojej interpretacji po raz trzeci z czym, pomimo, że jesteś modem, zgodzić się nie mogę.
Ty powiedziałeś:
Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
Druga wersja to fotografowanie w lv. Czasem da się ogarnąć scenę tylko przez LV. Wtedy jestem cały czas bez okularów. Ta opcja powoli pojawia się w dslr i ml producentów innych niż sony ale na chwilę obecną w temacie afc przez lv sony raczej jest bezkonkurencyjne.
Przeczytaj to jeszcze raz. To, że ty rozumiesz co miałeś na myśli to naturalne, bo ty to napisałeś. Tylko co z tego mogą zrozumieć inni? To co wytłuściłem. Co maja okulary do LV? Wielkie oburzenie na wycięcie słów bez znaczenia.
Najważniejsza sprawa. Co ma twoja opinia o LV w kwestii przewagi bezlustra lub lustrzanki, skoro jedne i drugie aparaty ją mogą oferować?
Działanie LV w Canonie 5d mk4 vs LV w A7mk3 czy D850 nie świadczy o lustrzankach i bezlusterkowcach, tylko o tych konkretnych modelach body. Podobniej jak wszystkie funkcje, które mogą być zainstalowane równie dobrze zarówno w lustrzance jak i bezlusterkowcu. Na przykład stabilizacja matrycy. To nie jest cecha lustrzanki (Pentax ma) czy bezlustra i jako taka nie "udowadnia" przewag jednego nad drugim. Tak samo geotagowanie czy wi-fi itd. itd. Pisz jasno i pisz na temat.