Jeśli czytasz, a tak zakładam bo odpowiadasz na mój post, to po co pytasz? Trzeba Ci odpowiadać dwa razy? Ok rozumiem. Uważam tytuł wątku na kkm za nie na miejscu. Jeśli spytasz kolejny raz odpowiem to samo. Czyli dokładnie rzecz biorąc i dosłownie odpowiadając na Twoje pytanie - widzę różnicę i nie podobają mi się takie wyrażenia. Rzeczowość dyskusji w temacie ML i SONY na CB pozostawia wiele do życzenia.
Dlaczego nie udzielasz się w wątkach o bezlustrach canona mówiąc jakie to słabe rozwiązanie? Powiedz kolegom w dobrej wierze jaki słaby sprzęt kupują bo żyją w niewiedzy i czekaja na cenne informacje, których na pewno nie znają. Powiedz na KKM i na OLY jakich to beznadziejnych rozwiązań używają. Tu się uparłeś na jakąś walkę, której sensu, poza totalną negacją, nie widzę. Gdyby ten sens był to nie ukrywałbyś go przed canonierami w wątkach np. o M50. Chyba, że logo CANON automatycznie usuwa wszelkie niedoskonalości systemu ML?
Ja zabieram głos w dyskusji o ML bo mnie ten nurt interesuje. Mogę mieć SONY, NIKONA czy CANONA. Pewnie miałbym canona ale go nie było albo był wyraźnie słabszy od SONY w danym momencie.... i dalej jest słabszy nie ma co ukrywać. Być może będę miał canoNa za jakiś czas bo nie przywiązuję wagi do loga, 100 lat tradycji czy innych elementów ideologii. Ty twierdzisz, że Ciebie nie interesuje bezlustro ale zerknąłem na Twoje posty - na 25 ostatnich jeden jest na inny temat. O co kaman? Ukryte pragnienia dają znać o sobie? To musi byc jakaś frustracja bo co innego ? ;-) Pozostają już tylko żarty bo jaka jest rzeczywistość każdy widzi - bezlustra idą naprzód niezależnie ile osób bijących pianę będzie to robiło na forach. Weszli w nie wszyscy a na końcu wejdzie Canon. Oczywiście kolejny post brzmiałby "Ostatni ale pozamiata". Dla mnie moż epozamiatać mi to nie przeszkadza. Jeśli da lepsza ofertę od sony to kupię sobie canona
Kolega z kkm wrzucił fajny cytat z DP. Pozwólcie, że powtórzę"Mirrors are for looking in the back not forward"