Ale ogólnie też uważam, że wyszło bardzo dobrze - ująłeś to co najważniejsze - wysiłek.
Ale ogólnie też uważam, że wyszło bardzo dobrze - ująłeś to co najważniejsze - wysiłek.
Fajna wrzuta. 6 mój faworyt, ale 7 i 8 też bardzo dobre.
R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
https://500px.com/mkkaczy
Bardzo fajne i przyjemne zdjęcia.
Widać na nich moc.
Jedyne co mi przeszkadza, że niektóre nie są "wypoziomowane", a przekrzywienie nie wygląda na zamierzone.
Chętnie zobaczę więcej![]()
W większości przypadków te fotki są przekrzywione całkowicie specjalnie. Dlaczego?
Specyfika zawodów crossfitowych jest bowiem taka, że trwają one w większości przypadków po 8, 10 czy nawet 12 godzin. Często dwa dni z rzędu.
I na początku każdej takiej imprezy ja osobiście zaczynam od robienia powiedzmy, takich trochę standardowych zdjęć. Po jakimś czasie zaczynam jednak kombinować, coś zmieniać. Czy to z kadrami, czy ustawieniami w aparacie czy z innymi rzeczami. Gdybym tego nie robił, to wydaje mi się, że bardzo często po powrocie do domu miałbym tysiące praktycznie identycznych zdjęć w których zmieniałyby się tylko twarze. Późniejsza selekcja i obróbka takowych byłaby mało przyjemnaNatomiast za samą uwagę dzięki
Poza tym skoro jest w sumie pozytywny odezw, którego się trochę nie spodziewałem (nie sądziłem, że w takim miejscu CrossFit się przyjmie) to wieczorem wjedzie kolejna porcja fotek
![]()
Tak jak obiecałem, dorzucam swoje kolejne fotki crossfitowe.
Nie wszystkie z nich są idealne i jestem tego świadomy. Niektóre były robione już spory czas temu sprzętem który do tego się nie do końca nadawał (Canon 600D). Niektóre też są źle skadrowane ale tak jak pisałem już wcześniej, czasami od dobrego kadru liczy się uchwycona chwila.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
Genialne zdjęcia, jedne z najlepszych jakie widziałem.
11,14,16 wymiata