Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Canon 5d II + eLki ?

Domyślnie Odp: Canon 5d II + eLki ?

kmeg
    Dzięki za sprostowanie w porównaniu do 5d mkII z jakim miałem ostatni raz styczność wydaje się że 5d mkIV jest trochę różnicy może nie tyle co stawiając go obok sony ale posiada wi-fi, gps, dotyk, stabilizacje, jakieś tam małe szczegóły, af, więcej klatek, więcej pix, być może okaże się że te funkcje i opcje będą zbędne i zrobię tylko skok na mk III, aczkolwiek zacznę od 5d II bo obrazek z niego odpowiadał mi ale na szklarnie nie mogłem sobie pozwolić, teraz mogę więc chcę spróbować mk II + L, nie jestem jakimś zapaleńcem drogiego sprzętu, jednak jeśli ma mi służyć*na dłuższy okres czasu i mogę sobie na to pozwolić, myślę że warto.

Uzależniony
    Miasto
    .

Nie ma stabilizacji a szkoda.

Uzależniony

Na chwile obecna tylko Canon reprezentuje jakas normalnosc techniczna wsrod wszystkich producentow. Ich wyroby sa doskonalone, a nie sztucznie komplikowane, skutecznosc dzialania podzespolow jest podnoszona a nie wzbogacana o niepotrzebne dodatki i zastepcze "uszlachetniacze", konstrukcje obiektywow sa jak najbardziej naprawialne, w zasadzie pozbawione elementow przyspieszajacych zuzywanie sie (pomijajac jednostki niewydarzone, ale to rzeczywiscie jednostki) , trwale mechanicznie i solidne konstrukcyjnie, nie piszcza, nie gwizdza, daja sie regulowac i czyscic - to wszystko stawia je wysoko ponad przecietna wsrod producentow pokazncie mi drugiego takiego normalnego producenta!!! A porownywanie dziadostwa i dziwolagow ze stajni Sony jest nieporozumieniem. Na chwile obecna , moim skromnym zdaniem, licza sie tylko i wylacznie Canon.Ale kazdemu wolno miec swoje zdanie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów