Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    10 tys klatek to 3-4 śluby jak ktoś jedzie na jednej puszce a zapasowa w torbie.
    Ja znam gościa, który podczas jednego dnia zawodów na które jeżdżę robi spokojnie 20tyś klatek. Jednego dnia występuje czasami 120 zawodniczek a impreza trwa nawet ponad 10 godzin. To jest "hurtownik-profesjonalista" który ma adekwatny sprzęt i żyje głównie z tego. Ja wolę zrobić mniej klatek i ograniczam się tylko do mojej córki, która akurat występuje na zawodach i innych zawodniczek z tego samego klubu. Nawet przy tych ograniczeniach zdarza się, że zrobię ponad 1500 zdjęć. 6D2 powinien mi wystarczyć a w porównaniu do 5D2 to będzie na pewno lepiej przy wyższym ISO.
    Ostatnio edytowane przez kardwa ; 25-11-2017 o 11:02

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez kardwa Zobacz posta
    Ja znam gościa, który podczas jednego dnia zawodów na które jeżdżę robi spokojnie 20tyś klatek. Jednego dnia występuje czasami 120 zawodniczek a impreza trwa nawet ponad 10 godzin. To jest "hurtownik-profesjonalista" który ma adekwatny sprzęt i żyje głównie z tego.
    A ma ekipę do selekcji zdjęć?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Coś już napisał

Ma stolik ze sprzętem i wszystko co potrzebne do obróbki na miejscu i praktycznie w czasie rzeczywistym. Ma pomocnika który ogarnia resztę a przy okazji robi live stream na YT.

Uprawnienia umieszczania postów