Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Nie może być, kupisz taką padakę ? W 2018 kupisz, kiedy ta matryca nie spełnia standardów 2017 roku ? Dlaczego nie Nikon ? Tyle biadolisz na tą matrycę a jak cena spadnie do 6 tys to pobiegniesz w wywieszonym jęzorem do sklepu po nowiutkie 6DII
    Nigdy nie napisałem, że to padaka. Pisałem, że Canon źle mnie potraktował wkładając do MkII celowo pogorszoną matrycę. Nie mam na myśli rozdzielczości. Dla mnie 15mln jest wystarczające. Wolę zatrzymać moje canonowskie szkiełka, które daje mi parę groszy niż zmieniać system. Gdybym był profi całą gębą, to rozważyłbym zmianę systemu.
    C5DmkIV, C G5X II, C30, CA-1, FujiFilm X-T5, Sigma(X Mount) 10-18 2.8 DC DN, C50 1.8FD, C24-70 2.8IIL, C40 2.8, C 50 1.2L, C50 1.8II, C50 1.8STM, C135 2L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez rzep Zobacz posta
    Nigdy nie napisałem, że to padaka. Pisałem, że Canon źle mnie potraktował wkładając do MkII celowo pogorszoną matrycę. Nie mam na myśli rozdzielczości. Dla mnie 15mln jest wystarczające. Wolę zatrzymać moje canonowskie szkiełka, które daje mi parę groszy niż zmieniać system. Gdybym był profi całą gębą, to rozważyłbym zmianę systemu.
    Jeszcze nim 1 zdjęcia nie zrobiłeś ale juz cię Canon skrzywdził. Ale ten Canon jest zły dając tyle puszek i tyle szkieł do wyboru.

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Jeszcze nim 1 zdjęcia nie zrobiłeś ale juz cię Canon skrzywdził. Ale ten Canon jest zły dając tyle puszek i tyle szkieł do wyboru.
    Wiesz, ja nie kocham Canona, to tylko sprzęt. Z mojej strony zero emocji. Liczy się fotografia. Czasem tylko lubię poczytać i porozmawiać o sprzęcie. Generalnie ograniczają nas możliwości twórcze, a nie sprzęt. Tylko nie lubię jak ktoś mnie robi w ch..ja za moją kasę. W każdym razie wielka miłość to coś wspaniałego. Tom77, spróbuj z kobietą. Coś najwspanialszego w życiu. Życzę powodzenia.
    C5DmkIV, C G5X II, C30, CA-1, FujiFilm X-T5, Sigma(X Mount) 10-18 2.8 DC DN, C50 1.8FD, C24-70 2.8IIL, C40 2.8, C 50 1.2L, C50 1.8II, C50 1.8STM, C135 2L

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez rzep Zobacz posta
    .Tylko nie lubię jak ktoś mnie robi w ch..ja za moją kasę.
    Nie lubisz, ale zaplanowałeś, że w styczniu za swoją kasę pozwolisz Canonowi zrobić się w ch..ja. Nie postępuj bezrefleksyjnie, nie pozwól Canonowi robić się w cokolwiek, nie kupuj.

Dla mnie jednym z powodów dla których jestem w Canonie jest to, że mogę łatwo sprzedać używany sprzęt za pieniądze, które mnie satysfakcjonują i kupić nowy. Bo jest spory rynek na ten sprzęt. Więc nie rób wielkiej tragedii z pozbycia się szkła, zdobądź się na ten krok, przesiądź się na sprzęt uczciwszej i bardziej innowacyjnej firmy. Szkoda nerwów. Jak ta żona, co ją mąż katuje, a jak przyjeżdża policja, nic się nie stało. Weź rozwód. Naprawdę Nikonem można robić piękne zdjęcia.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Uprawnienia umieszczania postów