Cytat Zamieszczone przez mkamelg Zobacz posta
Jak sam zapewne wiesz takie cuda to tylko na eBay. Jest to najprawdopodobniej przemycany towar z Hongkongu (HK) do UE i tam w jakiś sposób legalizowany (albo i nie). Gwarancja najprawdopodobniej obowiązująca tylko na terytorium HK oraz brak polskiego języka w menu. Żeby daleko nie szukać Canon EOS 6D Mark II DSLR Camera Body Only (Multi Language) Ship from EU Beste | eBay 1506,56 EUR wraz kosztami wysyłki czyli nieco ponad 6400 PLN. Jak Twój bank doliczy swoją górkę to cena może zakręcić się koło 6700 PLN. Problem jest tylko taki że na 25 sprzedanych sztuk w przeciągu kilku tygodni (dwóch lub trzech) komentarze pozytywne wystawiło tylko 10 klientów którzy je otrzymali (tak, sprawdziłem kilkadziesiąt stron wstecz z komentarzami). Co z resztą? Nie wiem, może jeszcze czekają na swoje paczki. Generalnie to opcja dla lubiących ryzyko i bardzo cierpliwych no ale cena powala, jest niewiele wyższa od tej obowiązującej w HK.
No właśnie nie wiedziałem dlatego zapytałem. To co napisałeś to w zasadzie ostrzeżenie i wątpię abyś sam kupił z tego źródła.
Tymczasem w USA mogą sobie go kupić za ok. 7200 PLN. W normalnym, wcale nie najtańszym sklepie. Biedni Amerykanie